Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwić się czy cieszyć

Mój synek jest ciągle mylony z dziewczynką!

Polecane posty

ma 2 latka i ubieram go w męskie kolory i wzory.... macie podobne doświadczenia?

Gość mama synka 2,5 - letniego
Mój też;) Już przywykłam:D

A ma długie włosy? Mnie oburzało jak mylono moją córkę z chłopcem, ale teraz jak patrzę na jej zdjęcia sprzed roku, to się nie dziwię :)

Gość mama synka 2,5 - letniego
Ja nawet jak wyprowadziłam z błędu, to słyszałam, że "NIEMOŻLIWE":D

obcinam go co miesiąc, czyli ma włosy raczej krótkie ale nie za bardzo, bo jeżyk z maszynki mi się nie podoba....

ja tego nie rozumiem- dziecko w ciemno granatowej kurtce - pod spodem bluza z wielkim dźwigiem szara - a babka w sklepie pyta "jak ma na imię pani córeczka? " :D

Dziecko całe na różowo, bluzka w kwiatki, w ręku lalka - a synek ile ma? Ręce mi opadły...

he he, dziwni są ci ludzie .... ...nie wiem czy płeć mojego dziecka jest tylko dla mnie oczywista? mój synek fakt ma delikatne rysach, długie rzęsy, duże usta, oczy - ale moim zdaniem od razu po rysach widać, że to facet - a dosłownie wszyscy się mylą - nawet baba przy wyrabianiu paszportu :D

Gość malinowa-herbata
mój też:) zabawne to jest. Trzeba to olewać. Raz jedna babka mówi "ale ładna dziewczynka". Wyprowadziłam ją z błędu a ona nadal prowadziła monolog w formie "ona" hehehe Nasi synowie będą przystojnymi mężczyznami :)

Gość u mnie to samo
córcia cała w różu a tu pytania typu : chłopczyk czy dziewczynka :)

Gość ja miałam poród
mój sen tez jest często mylony z dziewczynką, choć ma włoski zawsze krótkie, stroje bardziej mąskie, niż uniseks, w samochody czy inne chłopackie wzory fakt że również jak syn którejś z poprzedniczek ma delikatne rysy, dłuuuugasne rzęsy (sama chciałabym takie), pięknie wykrojone ustka, więc może dlatego, ludzie patrzą na twarz a ubiór gdzies tam się rozmywa i dlatego mylą

córa koleżanki ma chłopięcą urodę ;) jak narazie mi kiedyś jakis facet zadał pytanie czy chłopiec czy dziewczynka-synek miał wtedy oliwkowe spodnie bojówki,tenisówki,bandamkę z autem niebieską :D i bluza z kapturem a on z takim pytaniem :D

Może Twój synek ma taką ładą buźkę, że mylą go z dziewczynką. Ja jak byłam mała byłam mylona z chłopcem

Gość ulka.kulka
mój brat do 5roku życia miał loczki jak aniołek i zawsze na ulicy ludzie: jak ma na imię twoja siostrzyczka. masakra spoko dorośnie zmężnieje ;) napewno jest śliczny

Gość mój brat miał identycznie
kazdy kazdy brał go za dziewczynke a mnie...za chłopca! nie wiem w czym masz problem bo przeciez z wiekiem z epwnoscia mu sie to zmieni. teraz za cholere nikt nie pomyliłby mojego brata z dziewczyną.

Gość a jaaa wam coś powiem
Mnie od zawsze mylono z dziewczynką i tak zostało :D Mam 17 lat i do dzisiaj idąc ulicą (mam krótki włosy i ubieram się normalnie, jak każdy) ludzie mówią do mnie per pani :D Nawet po głosie nie rozpoznają mnie. I wcale nie mam jakichś zaburzeń hormonalnych, po prostu taka uroda :P

Gość //czekoladka//
oj tez... MA buzie dziewczeca ale ubieram go w chlopience ubrania, nie wiem czemu ludzie go myla z dziewczynka>

Gość mamachichi
o rany moja córka była ciągle chlopcem-różowa sukienka, kapelusik i "jaki ładny chłopiec":-)na początku mnie to wkurzało ale teraz już olewam

Gość moja corcia tez ciagle jest
mylona z chlopcem - fakt ma krotkie wlosy - no ale ubrana jak dziewczynka:)

Gość ulka.kulka
ładnie ludzie są zryci jeżeli widząc dziecko ubrane w sukience mówią ładny chłopiec co za debile ahah ;)

Gość Mauupa
Dopóki te wasze dzieci są małe , to nic strasznego sie nie dzieje, że chłopak jest uznawany za dziewczynkę. Małe dzieci i tak maja wszystkie specyficzne rysy - małe nosy, duże oczy, duze usta itp. Gorzej, jakby miał 10 lat i dalej byl mylony :)

Gość dokladnie !
jest tak u nas, maly ma juz prawie 3 latka, sliczne blond loczki, i taki jest delikatny, chociaz budowa chlopieca, jest wysoki itp, a ciagle sie pytaja "jaka ladna dziewczynka" "ile ona ma lat"< "niech ona" a zawsze ubrany jest "po mesku" , ciuszki z autkami, bojowki itp, ale powiem ze wam ze kiedys na zarty zrobilam mu kucyk na glowie ( na sekunde) i doslownie sliczna z niego dziewczynka:):) lepiej niz jak ktos myli dziewczynke z chlopcem hihi

Gość a jaaa wam coś powiem
A na koniec III gimnazjum wracałem do domu w garniturze, a tam za mną jacyś facecie "Ta laska mogła by się ubrać w coś normalnego, a nie garnitur" a jakiś drugi "Teraz taka moda, nawet Foremniak chodzi w garniturze" :D Haha :D

Gość fffffffffff
moj siostrzeniec tez jest mylony z dziewczynka, szczegolnie jak go mama ubiera w czerwone dresy..ma bardzo krecone wloski zwiazane w kucyk, dlugie zakrecone rzesy i male ale pelne usteczka,

Gość moja corcia jak miala rok
byla w kapelusiku bialym i sukience -siedziala w wozku-a znajoma pyta -to chlopiec czy dziewczynka :) mnie sie wydaje ze ludzie nawet nie patrza na dziecko tylko po prostu zadaja glupie pytania byle cos powiedziec zagadac

Gość moja corcia jak miala rok
a jak chlopca myla z dziewczynka to chyba znaczy ze masz piekne dziecko :)

Musi byc sliczniutki ten Twoj synus,ze go myla z dziewczynka co w tym zlego .

Gość to tylko jaaaaaa
mam to samo :-) Mimo, że ubrany po "męsku" to i tak zawsze mylą, a najbardziej, gdy ma czapkę lub kapelusik na głowie.... I też ma duże oczka i dłuuugie rzęsy, więc może te atrybuty są powodem? Bo włosków zbyt wiele nie ma :-)