Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwić się czy cieszyć

Mój synek jest ciągle mylony z dziewczynką!

Polecane posty

Gość gość
Mam parke blizniakow jednojajowych dziewczynke i chłopca niebieskookie blondaski chodza ubrani jednakowo maja 8 lat zadko bywa ze córeczce ubieram spudniczke na ulicy oglądaja się za nimi nieraz pytaja jakie sliczne ma pani córeczki ja mowie jedno z nich jest chłopcem zgadnie pan pani które patrza na mnie kiwaja glowami bywa ze jak mam ciezki dzień to sama się myle daje Agnieszce biale rajstopki niepatzrac na nia za chwile curcia przychodzi i pyta mamus które rajstopki mam ubrać wchodzi Pawełek do pokoju w białych rajstopkach niekazalam już mu sciagac i dalam następne curci maz mowi żeby Pawelkowi obciac wlosy oboje nosza długie za uszka ale niemam sumienia taki słodziutki jest maz tez później mowi a niecha tam w końcu to jeszcze dzieci będą starsi sami zdecydują odnośnie ubioru i fryzury Mama blizniakow

Mój syn ma dopiero 4 miesiące i od początku mylą z dziewczynką. Ubrany w bluzeczkę z samochodem albo w bluze z koparką lub koszulę i dżinsy. Czapeczka z samochodem,body z napisem " jestem duzy jak mój tatuś" a ludzie mówią " o jaka ładna dziewczynka" albo " ile już córeczka ma miesięcy?" Błagam,ludzie są chorzy.

Gość gość
Też miałam tak przez pierwsze dwa lata. Nawet starsza opiekunka do dziecka mojej sąsiadki pokusiła się na stwierdzenie że chyba bardzo pragnęłam mieć dziewczynkę skoro mój syn ma buzie jak dziewczynka. To był chyba najodważniejszy komentarz. Ale to wszystko do czasu. Syn troche urósł, zrobił sie troche starszy to i twarz sie mu zmieniła i już wygląda jak chłopiec.

Gość gość
jednojajowe chyba muszą być tej samej płci, twoje po prostu są podobne jako rodzeństwo :P

Gość gość
Jak mój synek był młodszy, tak 1-2 lata, też był mylony z dziewczynką. Miał długie falowane włosy (za diabły nie można go było zaciągnąć do fryzjera), duże, sarnie oczy i długie rzęsy. Zabawne to było:) Teraz już troche zmężniał, oswoił nożyczki i nosi krótsze włoski, już nie jest mylony:)

Gość gość
Lol, wasi synowie wyrosta na pedalow a wy sie tym jaracie :D beka z was

Gość gość
14:14 no trzeba sie w życiu jakoś obronić

Gość gość
Ed Wood jr znany reżyser :D też tak miał do tego yebnieta mamusia przebierał go za panienkę bo taki śłitaśny :O Wyrósł na dziwaka pomyleńca i transwestytę z predylekcją do rózowych sweterków ...Niech kafeteryjne matki to sobie rozważą .