Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KX-F

lepszy sprawdzony przyjaciel czy ulotna miłośc

Polecane posty

Gość KX-F

no właśnie jak to widicie.Chciałabym przezyć taką prawdziwą miłośc,ale mam juz troche po 30-tce jestem wdową.latka lecą..mam przyjaciela który bardzo mi pomaga,wspiera..niby taki związek ale nie związek.Coś tam czuje do niego ale to chyba nie miłość tylko chęć bycia z kimś.Ta znajomosc mnie troche ogranicza,bo cenie co mam ,chodż wolałabym żeby być z kimś z miłości.Z drugiej strony wiadoma ze taka miłośc i tak z czasem przeradza sie w przyzwyczajenie.zanika zdobywanie sie i wkrada sie rutyna. Jakie jest wasze zdanie,nie chce porady tylko chce poznac inne poglądy.

Gość KX-F
dodam jeszcze ze ten przyjaciel również nie darzy mnie uczuciem.Też jest samotny i jest ze mna dla samej przyjażni,mamy też seks,ale to nie jest główny powód dla którego sie przyjaznimy.

Gość KX-F
ups

Gość adibu
Trudne pytanie... Ja myślę, ze taki przyjaciel plus seks, przywiązanie, to jest już jakis rodzaj uczucia. Czasem pogoń za namiętnoscia jest mniej ważna a nawet zgubna. Z drugiej strony kazdy pragnie namietności... Nie wiem co Ci doradzić....

Gość KX-F
ja raczej chciałam takiej dyskusji o za i przeciw niż porady.wiadomo ze kazdy ma swój rozum. Może jeszcze sie ktos wypowie

Gość KX-F
adibu..ale to fakt co napisałes/aś Wiadomo ze jak jest uczucie to i namiętność i cała reszta a tak to tylko raczej takie z braku laku.. Kzdy z nas potrzebuje tych motylków w brzuszku :-)

Gość KX-F
podnosze temat..

Gość KX-F
chyba rzeczywiscie trudny temat bo sie nikt ne wypowiada hehe

Gość telebim
To trudne pytanie!odpowiedz chyba zależy od tego czy obu stroną chodzi tylko o przyjazń,bez tej całej reszty..