Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vavowa

Problem natury uczuciowej

Polecane posty

Gość vavowa

Proszę o rady co mam zrobić. Mam 27 lat i kolega ktorego znam od urodzenia sie we mnie ostatnio zauroczył, jednak mi sie kompletnie on nie podoba i nic z tego nie będzie . Jednak fajnie sie spedzac czas w grupie a poniewaz jestem sama odpowiada mi to. Pół roku temu gdy rozstalam sie z facetem bawilismy sie intymnie jednak nie śpiąc ze sobą, taki incydent powtórzył się jakies 5 razy zawsze po alkoholu. Poniewaz wiem o jego zauroczeniu bo powiedzila co kilka tygodniu wraca dyskusja po co się zabawialam z nim te pół roku temu. Ogólnie męczą mnei te dyskusje i chcoiaz zalezy mi na przebywaniu z nim i spedzaniu czasu to te bezsensowne debaty mnie denerwują. Skonczyc znajomosc czy co?

a po co się z nim bawiłaś intymnie? :classic_cool:

Gość vavowa
hmmm, za dużo alko+ ja po rozstaniu . ALe ta relacja intymna zaczeła byc coraz bardzije zlozona i pewnej nocy mnei wypilam i stwierdziłam ze zmierza w złą stronę a nie chce doprowadzić do przespania się i sie skończyło. Wiem że źle zrobiłam, ale przez to ze juz mielismy relacje intymne to dla mnei nie ma zadnych niedomowiec i wiadomo ze nic z tego nie bedzie.

Gość vavowa
Czekam na rady.

Gość Kikakikka
widac wcale nie jest tak ze zupelnie ci sie nie podoba bo gdyby tak bylo to raczej nie moglabys sie z nim intymnie bawic...przynajmniej wiem po sobie ze ja na pewno nie moglabym z kims kto mi sie nie podoba robic takich rzeczy..

Gość Kikakikka
wcale sie nie dziwie chlopakowi ze cie meczy bo dalas mu znak zabawiajac side z nim!jesli nie chcesz byc z nim to daj mu spokoj zakoncz znajomosc wtedy bedzie mogl znalezc kobiete dla siebie

Gość vavowa
Własnie potem juz zauwazylam ze mi sie nie podoba i przestalam prowadzic do takich akcji , teraz sobei juz tego nie wyobrazam, a ostatnia taka akcja miala miejsce w pazdzierniku.

no koleżanka wyżej ma rację, z facetem, który kompletnie Ci się nie podoba nie ma chemii, nie powinno było do niczego dojść... dziwne :p

Gość vavowa
była chemia ale juz nei ma, to było pol roku temu. W ciągu pol roku ludzie sie schodza i rozchodzą i nawet z wielkiej chemii powstają zgliszcza. Tak tutaj była chemia, ale skonsumowalam ze tak powiem i chemii juz nie ma. Ale w ogole nad czym tutaj mowic. Gosc mi sie nei podoba ani z wygląda ani z charakteru ani z osobowosci.

no to skończ znajomość, takie przyjaźnie raczej nie sprawdzają się w życiu, on będzie wciąż miał nadzieję na związek, a Ty się będziesz męczyć :)

Gość vavowa
tak po prostu?

Gość Kikakikka
ja mam wrazenie ze ty sobie jaja robisz!!!tak, tak po prostu urwij kontakt skoro nie podoba ci sie z wygladu, charakteru itd itp, to niby po co masz te znajomosc utrzymywac we zsie zastanow

Gość vavowa
jak to dlaczego, znamy sie od urodzenia, spotykamy sie w grupoie, a od ostantiego pol roku chodzimy na imprezy co weekend i tyle.