Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckyea

bo,czy juz sie rozstac?

Polecane posty

Gość fuckyea

Witam. To dosyc dla mnie wazne. Mam chlopaka od kilku miesiecy,zawsze bylo miedzy nami swietnie.Lecz ostatnio-ciagle sie klocimy o glupoty,on nie ma dla mnie czasu,bo woli posluchac muzyki. Czuje sie nieszczesliwa,niespelnona. Juz nie mowi mi,ze mnie kocha..Pamietam moment,kiedy potrzebowalam wstparcia,bo mialam problemy.Powiedzialam mu,ze chce sie z nim spotkac bo mi bardzo smutno,zeby przyszedl.. A on powiedzial,ze nie bede mu rozkazywac. Czy powinnam myslec juz nad rozstaniem?

ty nie powinnaś nad tym myśleć tylko to zrobić. chyba że chcesz żyć z kimś takim który w związku będzie widział tylko siebie a ciebie traktował jako "dodatek"

Gość fuckyea
mysle,ze mozesz miec racje.. ale ja sie boje bolu, poniewaz bardzo go kocham i nie wiem czy wyobrazam sobie zycie bez niego..

kochasz jego czy jesteś zauroczona (a zauroczenie to chemia a nie uczucia i związek emocjonalny) zauroczyłaś się w nim czy w tym kim ci się wydawał być? bo wątpię abyś chciała faceta który ma ciebie gdzieś

Gość fuckyea
hmm..ciagle mysle,co zrobic aby zmienil zachowanie.. Jeestem zakochana,ale zakochalam sie w tym chlopaku co kiedys,a nie w tym jaki teraz jest. Rozmawialam z nim na ten temat,to stwierdzil,ze zmienil sie juz dla mnie i nie bedzie juz robil nic w tym kierunku.

zmienił? jak się zmienił dla ciebie? poza tym związek to nie rozmawianie o pierdołach, wyjście gdzieś i seks tylko ŻYCIE razem i wzajemna odpowiedzialność i pomoc sobie

Gość fuckyea
widocznie on tego nie rozumie. Jestem mloda,ale on ode mnie straszy o rok. A ja chce tego oddania własnie-on tego nie rozumie. Jestem jego pierwsza dziewczyną-mowi,ze chcialby spedzic ze mna juz reszte zycia.

Gość fuckyea
Pytałam. Oczywiscie mowi,ze przesadzam,bo jest dla mnie dobry i opiekunczy,a ja wszystko wyolbrzymiam..

doby i opiekuńczy? a to niby w jaki sposób? olewając ciebie kiedy chciałaś się spotkać aby pogadać, że woli posłuchać muzyki niż ciebie przytulić. dziewczyno daj mu kopa i poszukaj lepszego modelu który będzie z bobą i przy tobie a nie tylko z tobą

Gość fuckyea
dziekuje,rozmowa z Tobą dała mi wiele do myslenia..

nie masz za co dziękować ja ci dałem tylko parę pytań na które musisz sobie odpowiedzieć i podjąć decyzję. najważniejsze czy chcesz aby tak wyglądało twoje życie z nim w przyszłości.

Gość fuckyea
Nie chce.Ja chce go takiego jak kiedys-kochajacego i wspierajacego.