Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieidealnaaaa

Ideał kobiety wg mężczyzny

Polecane posty

Gość nieidealnaaaa

Jakie kobiety podobają się mężczyznom, nieśmiałe, czy raczej pewne siebie, naturalne czy lakeczki typu barbie? a jesli chodzi o wymiary, to jakie są idealne?

Gość IMO13248
Tak, bo mężczyzna to jeden kolektywny umysł (w dodatku głupi i bez uczuć). Dlla tego "ideał kobiety" będzie tylko jeden -pasujący wszystkim facetom na całej Ziemi.

Gość iiurs
moze byc niesmiała , ale zeby w łozku dobrz ciągneła fleta .. A podoba mi Marta Zmuda Trzebiatowska Niepodobają mi sie Doda , Górniak .

Gość to wszystko nieważne
muszą mieć bogatego ojca dobry samochód i nie pić na imprezach (żeby odwozić spitego w 3 dupy jaśnie pana do domu)

Gość iiurs
moze byc niesmiała , ale zeby w łozku dobrz ciągneła fleta .. A podoba mi Marta Zmuda Trzebiatowska Nie podobają mi sie Doda , Górniak, Brodka itd ..

Gość nieidealnaaaa
a jeśli chodzi o nogi? chude patyki czy lekko umięśnione?

Gość iiurs
Jeszcze atrakcyjna mi sie wydaje Julia Kaminska i Marysia Goralczyk . T o są trzy najatrakcyjniejsze Polki według mojej opinii.

Gość moim ideałem
jezeli miałbym podać przykład na aktorce jest joanna brodzik,jeszcze jak grała w magdzie m,była cudowna :)

masywniejsze bo patyki kiepsko wyglądają szczególnie jeśli do tego kobieta mam małą pupę (bardziej męską niż kobiecą)

Gość nieidealnaaaa
a jesli chodzi o makijaz i kolor wlosów? jak waszym zdaniem?

makijaż - najlepiej żaden lub bardzo subtelny, kolor włosów to oczywiście rudy ;]

Gość nieidealnaaaa
a co myślicie o megablond laskach w rozowych spodniczkach? smutne, ale duzo chlopaków wlasnie za takimi się ogląda...

Gość moim ideałem
no ogląda ale to są 'kobiety' na jeden raz.

blond jest ładny róż też tylko trzeba uważać z takim zestawieniem aby nie wyjść sztucznie ;)

Gość lalaalalaaall
a jeśli chodzi o charakter ?

Gość lalaalalaaall
a jeśli jest nieśmiała? wstydliwa?

Temat rzeka, fakt. Ale czy w końcu ilu osobom udaje się ułożyć sobie życie z ich ideałami?

może być o ile ta nieśmiałość nie jest taka że dosłownie ucieka przed facetami i nie ma jak z nią nawiązać kontaktu

Gość ja tam
wole niesmiale niz wulgarne, pewne siebie. o te niesmiale trzeba zabiegać, a faceci to lubią. ale niech kazdy sie wypowie

Gość mtt
no dobra ale charakter jaki ??? bo wygląd to raczej tak jest iż,każdemu co innego się podoba, że niezła w łóżku to też wiadomo alle może jakoś dokładniej... pomóżcie nam :)

mojemu podobaja sie laski z pelna pupa i sporym biustem - klepsydra z charakteru powinna byc nieprzewidywalna, lagodna ale jak trzeba to ostra jak zyleta :D chyba dlatego ze mna jest :D

Gość [poikuygtrfrfgthjk
bosssszzzzz leviatan sie wypowiada a stary prawik zadnej dziury na zywo nie widzial chyba ze ma na nazwisko .jpg no a co do ideału to tyle ideałów ile facetow. prawda jest taka ze laska ktora jest odwazna, potrafi manipulowac facetami bedzie miala swojego wielbiciela predzej czy pozniej. smutne, niesmiale samotnice nie maja szans bo faceci sie ich boja lub wstydza sie zadawac z taką lub nie wiedza jak sie do takiej zabrac. zreszta glupie to pytanie bo to tak jakby ciebie zapytac jaki masz ideal faceta- no to wystawisz szereg cech , jakas twoja kolezanka jakis inny zestaw bedzie wolala i tak nic z tego nie wynika. poza tym co za ideały to bzdura. czesto jest tak ze faceci kochaja sie w blondynkach a za zone biora sobie brunetke..bo tylko taka go chciala.. kiedys taki moj kolega powiedzial mi ze swoja dziewczyne ma dlatego ze byla to jedyna laska do ktorej odwazyl sie podejsc. a ona go nie odrzucila i tak są juz ze sobą od lat.. mimo ze on chetnie oglada sie za innymi i fantazjuje o zupelnie innym typie kobiety. ale jej nie zostawi ani nie zdradzi bo wie ze zostanie wtedy zupelnie sam bo kobieta ideał jego - jest dla niego nieosiagalna .. no także tego. dziewuszki zajmijcie sie czyms innym niz rozmyslaniem o pierdołach.