Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzająca!!!!!

zdradzilam, jestem zerem do konca zycia!!! :(

Polecane posty

Gość rura ruranska
- faceci nie wybaczaja , to my jestesmy sklonne kontynuowac takie zwiazki! -nie powiesz , i tak sie wyda , najpozniej jak maz sie z bratem o cos pokloci , ukryc to mozna historie z delegacji , a nie pod wlasnym dachem w rodzinie! -a powtorzysz to najprawdopodobniej , bo caly czas nam tu marudzisz jak to fantastycznie bylo , wiec nastepna okazja sie znajdzie , a szwagier bedzie naciskac , bo juz wie ,ze tez na niego lecisz, a alk nie ma z tym nic wspolnego!

Gość kikikriki
Kurde ludzie wy naprawde wierzycie , ze to sie nie wyda!!!!!!!!!!????????

Gość rany julek !!!!!!!
ej, autorko, nie ma sensu o tym myslec i sie zadreczac. siedzial w tobie krzywda tego, ze maz cie wczesniej zdradzil (lub prawie), no i sie odegralas. teraz jestescie kwita, nie mow mu nic. jak sie kiedys cos wyda, to wtedy sie bedziesz martwic. wadomo, lepiej zeby do tej sytuacji nie doszlo, ale skoro juz doszlo, to trzeba wzudzic w sobie zal, postanowic poprawe i przestac myslec. zyj, tak jakby to sie nie stalo - tyle, ze masz teraz wiekszy bagaz wiedzy o zyciu. nie kazdy rodzi sie doskonaly, czasem musimy sie (niestety) czegos nauczyc na wlasnych bledach. teraz jest jeszcze na swiezo, ale z biegiem dni, jesli nie bedziesz sprawy roztrzasac, dojdziesz do siebie. tak samo, jak nie jest doskonaly twoj maz, potrafi cie zranic. teraz jestescie kwita - on zdradzil ciebie, ty jego, trzeba zapomniec i zaczac od poczatku :) powodzenia i nie zamartwiaj sie, bo zamartwianie nic tu akurat nie pomoze.

Gość zdradzająca!!!!!
dziekuje za normalne wpisy...wygadalam sie wam, troche mi lepiej. Niektorzy od razu zakladaja ze jak juz raz sie zdarzylo to teraz juz bedzie mi latwiej wejsc do lozka szwagra. Nieprawda, nie zrobie tego, to akurat wiem. Postanowilam pogadac ze szwagrem jak bedzie okazja na ten temat, mysmy gadali ostatnio o tym jeszcze troche na alko, na swierzym kacu...tak na szybkiego. Musze z nim sobie to wyjasnic.

Gość zdradzająca!!!!!
i wtedy zakonczyc to raz na zawsze i zamknac ten temat jak juz bedzie wszystko wyjasnione.

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość czyli szwagier bedzie
juz niedługo miec zrobioną laskę po raz drugi a mąz wieksze rogi po tym twoim wyjasnianiu ;-) hahahahha

zdradzająca!!!!! => W każdej kobiecie kurwy dwie trzecie. Śmieszne te teksty, że mężowi będzie lżej jak mu nie powiesz. Po prostu boisz się powiedzieć, więc dobrem mężowym się nie zasłaniaj. Ja, osobiście, wolałbym wiedzieć. Szybciej można by to zakończyć i czyściej niż po do powiedzeniu osoby trzeciej. A brat to będzie chuj jak nie powie, a przyjaciel prawdziwy jeśli poinformuje męża z jakim aparatem się związał. Kobieta pijana, cipa sprzedana. Amen.

Gość ty wyzej masz
glupie stopki, madrosci zyciowe jak seneki sentencje tylko krowa nie zmienia pogladow i stopki, wiec i ty zmien

Gość zdradzająca!!!!!
Zrobilam mu laske i bardzo mi sie to podobalo.