Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w ciazyyy

ciąza z przypadku

Polecane posty

Gość jestem w ciazyyy

Znalam Go od 7 lat z widzenia - pracowal z moim bylym, w zeszlym roku poznalam osobiscie i od pierwszego dnia rozumielismy sie jak NAJLEPSI przyjaciele, On został sam z 7 letnia corka, ja zraniona po 8 letnim zwiazku ale sama.Wyladowalismy w lozku po 3 miesiacach znajomosci, fajnej znajomosci, po czym przez kilka glupich sytuacjii i Jego niepoukladane zycie - nie ma rozwodu rozeszlismy sie na dobre.Pokasowane kontakty w telefonie,gg, nk.Zero kontaktu, A ja pare dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy!!!!Spalam tylko z Nim wiec mam pewnosc kto jest ojcem, On nie chce mnie znac i nawet nie mam odwagi mowic o dziecku!!Wiem ze Jego rekacja bylaby - ze Go wrobilam, albo ze sciemniam.Pomozcie co mam robic??

Gość baltica93
dlaczego się rozstaliście?

Gość urodzićććć
iść do pracy i chować małe

Gość jestem w ciazyyy
rozstaliśmy sie, bo okazało się, że jego żona jest w ciąży...

Gość Karolyne...
Poinformuj go o tym, piwedz, ze porostu powinien o tym wiedzieć , w końcu kazde z rodziców jest tak smao odpowiedzialne za dziecko, jesli szanujecie sie to nie powinnien cie posądzać o wrobinie :)

Gość jestem w ciazyyy
KTOŚ SIE ZA MNIE PODSZYWA!!!! Rozstaliśmy sie bo od pewnego czasu ktos go dreczyl smsami i wiadomosciami na gg i uznal ze to ja!!Nie dal szansy sie wytlumaczyc, nawet do konca niewiem o co chodzi itd...urwal kontakt i koniec!!a ja nie zamierzalam sie tlumaczyc za nie swoje winy!!w koncu NIGDY nie bylismy razem, miala byc tylko przyjazn!!Pracuje i nie mam zamiaru rezygniwac z dziecka....a w zadnym wypadku usuwac!!Dodam ze mam 25 lat wiec wiek na dziecko odpowiedni...Tylko co z Nim??Powiedziec Mu??Czy dac spokoj??Zalezalo mi na nim ale tera bo oskarzeniach wyssanych z palca i po pieknej, rewelacyjnej nocy smiem twierdzic ze sie zabawil!!Najgorsze jest to ze Nasz stosunek byl przerywany, wiec to typowa, nietypowa wpadka.Ja chyba naprawde wole wychowac to dziecko sama i nic Mu nie mowic, nie chce kolejnych oskarzen itp....co dalej??

Gość jestem w ciazyyy
ale co z jego zoną??

Gość jestem w ciazyyy
sa w trakcie rozwodu!!Ona ma partnera!!Córke wychowuje On!!Matka widzi sie z nia raz na tydzien albo zadziej - sama tak zadecydowala odchodzac do innego!!

Gość dddddddd
powiedziec. facet tez jest odpowiedzialny za wyczyny swojego penisa, a unoszenie sie honorem jest dla mnie niezbyt dobre, bo jednak wszystko kosztuje. Nie wiem, nie bylam w takiej sytuacji, ale raczej bym powiedziala...w koncu tez powinien wiedziec co zmajstrowal...

Gość jestem w ciazyyy
Nie mam jak Go poinformowac!!Zmienil numer telefonu,zablokowal gg itd...zero kontaktu, a szczerze to niewiem czy chce narazac siebie i nienarodzone malenstwo na stresy i kolejne oblegi

Gość jestem w ciazyyy
Do niego do domu tez nie pójdę, bo ma dwa dobermany na podwórku. Jego córka mnie nie znosi i szczuje nimi, jak tylko pojawiam się w poblizu bramy :o

Gość jestem w ciazyyy
Nie nie ma dobermanów żartownisiu!!Jego córka mnie lubi nawet bardzo ale nie mam ochoty widziec sie z czlowiekiem który oskarża mnie o rzeczy ktore nigdy nie przyszly by mi do glowy!!Nazwał mnie franca wiec franca zostane!!Ufałam Mu, wierzyłam, byłam w stanie czekac az puklada sonie Swoje zycie, dostanie rozwod...Odsunelam sie na jego prosbe,znalazlam nowa prace, zalatwilam mieszkanie,lekarza jego mamie a On potraktowal mnie jak pierwsza lepsza, jak zachcianke, bo akurat mial potrzebe......Chwila zapomnienia i mam co chcialam, ale dam sobie rade...Mam prace,rodzine, znajomych i nosze pode sercem najwiekszy skarb!!Tylko mam dylemat czy dziecko zasluzylo na to zeby nie wiedziec kto jest Jego ojcem przez chwile zapomnienia swojej mamusi..??

Gość jestem w ciazyyy
no dobra, ma dobermany. Ale i tak bym do niego nie poszła. Mam swój honor.