ZbanowanaKawa 13 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Makaron ...... napisał: Nie widziałem tego. Wyspałaś się? bo ja mam wolne dziś i kozacze Na CDA jest dostępny ten film, więc na wieczór polecam Nic się nie wyspałam i dziś zimno za oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Na CDA jest dostępny ten film, więc na wieczór polecam Nic się nie wyspałam i dziś zimno za oknem Spoko, więc będę miał być może seans na wieczór Przykryj się kocem kruszynko i odpoczywaj Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Makaron ...... napisał: Spoko, więc będę miał być może seans na wieczór Przykryj się kocem kruszynko i odpoczywaj Sprzątam w domu i rzadko kiedy leżę Jeszcze mam w planie koszenie trawy i upieczenie ciasta z borówkami, bo ktoś sobie zażyczył Opoczynek do będzie raczej po śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Sprzątam w domu i rzadko kiedy leżę Jeszcze mam w planie koszenie trawy i upieczenie ciasta z borówkami, bo ktoś sobie zażyczył Opoczynek do będzie raczej po śmierci. Domyślam się, ale nie powinnaś tyle Oszczędzaj się Magda, bo ten ktoś nie zasługuje na borówki tylko wpyerdol ... chyba, że to dzieciak Dziś będzie jak chcesz. Ty o tym decydujesz nie inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Domyślam się, ale nie powinnaś tyle Oszczędzaj się Magda, bo ten ktoś nie zasługuje na borówki tylko wpyerdol ... chyba, że to dzieciak Dziś będzie jak chcesz. Ty o tym decydujesz nie inni. Pisałeś coś do mnie? Bo mam zablokowaną skrzynkę,a cały czas coś przychodzi. Nie odpisze, bo jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Pisałeś coś do mnie? Bo mam zablokowaną skrzynkę,a cały czas coś przychodzi. Nie odpisze, bo jak Tak, odpisałem Ci, bo wysłałaś mi kiedyś wiadmość. Też bloki mam cały czas, więc prywatnie raczej ciężko będzie nam pogadać Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Tak, odpisałem Ci, bo wysłaś mi kiedyś wiadmość. Też bloki mam cały czas, więc prywatnie raczej ciężko będzie nam pogadać Na tik toku się spotkamy, lub na skrzyżowaniu dróg w Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Na tik toku się spotkamy, lub na skrzyżowaniu dróg w Łodzi Mam tam konto, więc spoko, co ma być to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 godziny temu Makaron niedlugo odbije mynza Madzi, wow ale czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 godziny temu co ja pisze, odbije Madzi mynzowi. jprdl glowa mnie boli. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Makaron niedlugo odbije mynza Madzi, wow ale czad Weź tabletkę, bo przerażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Weź tabletkę, bo przerażasz dobrze dominujaca madko z glosem murzynki i pokaz strzykawke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 godziny temu wszyscy jestesmy choru wylecz nas cycofonie oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Makaron niedlugo odbije mynza Madzi, wow ale czad Daria, znajdź sobie chłopaka fajna laska jesteś i nie świruj tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 49 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: dobrze dominujaca madko z glosem murzynki i pokaz strzykawke Hahaha ten głos mnie rozbawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 88 Napisano 2 godziny temu Podobno malowany wolny i fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 godziny temu r&b ma w sobie cos, bede sluchac muzyki czarnych, maja tyle mocy w glosie a ja to juz nie lubie gadac bo i tak nikt nie rozumie i nie chce zrozumiec. dobrze ze wolne mam. peepka ze mnie ale nie mozna bic no ... bo zayebie jako ze jestem choru wiec moge. o. a w ogole to pora stad isc bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, ilu_z_ja napisał: Podobno malowany wolny i fajny Właśnie, więc dawaj w tany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: dobrze dominujaca madko z glosem murzynki i pokaz strzykawke Jednak potrafisz być zabawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 2 godziny temu Chwilunia widzę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 13 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 44 minuty temu 1 godzinę temu, ZbanowanaKawa napisał: Chwilunia widzę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach