Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cncb

Jutro mam sprawę sądową, zeznaję jako świadek i strasznie się boje..

Polecane posty

Gdyby chociaż był tylko sam sąd a tu jeszcze i ten adwokat... Do niedawna jakoś byłam spokojna ale jak się dowiedzieliśmy, że tą osobę będzie reprezentować adwokat i to jeszcze taki który ma nienajlepszą opinię to już ręcę opadły..

Gość masz prawo odmówić
na cywilnych się nie znam i ogólnie nie lubię bo są nudne więc ci nie pomogę. Sorki

Gość masz prawo odmówić
jedynie co ci mogę poradzić to również zatrudnić adwokata ewentualnie starać się o pełnomocnika z urzędu ale tu trzeba wykazać swoją sytuację majątkową że was nie stać na takiego z wyboru czyli prywatnie

No nie wiem czy nudne bo my na brak nudy to niestety nie narzekamy,cor raz jakaś nowinka, co raz coś zrobione na złość itd

No na adwokata nas nie stać, za sam pozew musieliśmy w ciągu 7 dni wygospodarować 20 tyś zł.

Gość masz prawo odmówić
O kuźwa to ile to jest warte? Z tego co wiem to opłata za pozew to jakiś tam procent od wartości. Masakra. Ale nie musisz odpowiadać jak nie chcesz

No to o co się toczy sprawa zostało wycenione na 400tyś. zł a sad pobiera 5% z tej sumy.

Gość masz prawo odmówić
Jest taka strona prawo sos. Tam na forum udzielają porad. Ale może narazie się wstrzymaj bo jak chciałam przed chwilką wejść to system antywirusowy mnie zaalarmował, że ktoś tam wpuścił Trojana. Spróbuj na forach prawnych

Już pisałam na kilku takich prawnych forach ale tam rzucają jakimiś artykułami których człowiek połowy nie rozumie i dodają ze to wszytsko zalezy od sądu, od świadków i od tego komu sąd uwierzy.

Gość masz prawo odmówić
A nie ma gdzieś u ciebie jakiegoś np radcy prawnego który udziela porad za darmo np w urzędzie pracy? U mnie jest coś takiego tylko nie każdy o tym wie

Może i są gdzieś okazyjnie aczkolwiek o takim przyznam nie słyszałam... Kiedyś słyszałam o tym,ze dyżurowali radcy za darmo ale wtedy nie było potrzeby...