Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kermit_żaba

walentynka od byłej

Polecane posty

Gość Kermit_żaba

Wysłąła do mnie była walentynkę, bardzo miłą. Ze slowami ze jeśli sie nie kocha tak jak bym chcial, to nie znaczy ze sie w ogole nie kocha. itp. Nie odebralem tego jak przyjacielska kartkę, ta forma i treść... I nie wiem co mam myslec. Bo po co to wysylac, jak sie pol roku wczesniej powiedzialo ze nigdy nie bedziemy juz razem i wie się ze cierpię... Po co robić jakieś nadzieje? NIe rozumiem Któraś z Pań może to mi wytłumaczy?

Gość uhygiuygt
hmmm moze ona wciąż cos do ciebie czuje a walentynka była tylko pretekstem/?!

Gość baltica93
Może jakiś koleś puścił ją kantem i szuka następnego jelenia? Jeśli miałaby szczere intencje,to wydaje mi się,że powiedziałaby Ci o tym wprost a nie za pomocą jakiejś niezrozumiałej walentynki...

Gość Kermit_żaba
Też tak pomyślalem, chcialem się spotkać i porozmawiać, bo powiedzialem jej ze bylem zaskoczony. Nie miała czasu w walentynki, powiedziala ze się odezwie i sie spotkamy, do dzis cisza...

Gość baltica93
Haha. No widzisz cwana gapa z niej... Nie potrafi tego załatwić oko w oko? Dziwne...

Gość axelllll
nagle sobie o tobie przypomniala olej ja

Gość bezendubungabunga
moim zdaniem tylko sprawdzała, czy jesteś nią nadal zainteresowany ale tak bez celu głębszego, bo jak widać ona nie

Gość Kermit_żaba
Nie lubię nie wiedzieć o co tak naprawde chodzi... Albo w jedna albo w drugą... Chore akie zagrywki

Gość Kermit_żaba
Olej - latwo powiedziec. A ze czlowiek glupi w tych sprawach -- tego nie zmienisz

Gość Kermit_żaba
Ktoś jeszcze się wypowie? Jeśli uznać, że faktycznie jej zalezy jak sie zachowywać, jak postepowac dalej??

a nie pomyslales o tym, ze jak sie kogos kocha, to sie go nie rani???a ona przeciez cie zranila...bardzo, jesli cierpisz.I co? powie ze przeprasza,bo sie pomylila?ale tego co wycierpiales nikt ci nie odbierze...wydaje mi sie , ze to jest wlasnie tak jak ktos wyzej napisal,ewidentnie dziewczyna chciala sprawdzic czy ma ,,otwarta furtke do ciebie"...zachowaj sie jak facet i nie reaguj...jak bedzie cos naprawde chciala,to cie znajdzie...na pewno:)

Gość drach dobrze mowi
i jego sie sluchaj:classic_cool:

Gość Kermit_żaba
pewnie macie racje. Czlowiek po prostu mysli, ze tez powinien dac sygnał, ze nie zapomniał. Ale macie racje, teraz ona powinna wykonac ruch i szczerze powiedzieć co to miało znaczyć

pamietaj, ze ty nie musisz juz nic...jezeli juz to ona spieprzyla ten zwiazek...nie czekaj...chyba nie ma sensu...poszukaj naprawde fajnej dziewczyny, ktora bedzie sie budzic codziennie dla ciebie i bedzie zasypiac w wylacznie w twoich ramionach...dasz rade...