Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??????1111

Spotkanie!!!!!!!

Polecane posty

Gość ??????1111

Witam. Spotkałem na portalu randkowym dziewczynę i proponowała mi żebym przyjechał do niej do miasta w piątek na spotkanie bo chciała mnie poznać na żywo no i się zgodziłem (mieszkamy od siebie prawie 200km), podała mi nr tel. i ulicę gdzie mam przyjechać. I mam pytanko: 1) to jest jakaś randka czy zwykłe spotkanie 2) ja będę musiał coś jej zaproponować tzn. spacer, restauracja ?? (w nowym mieście bedę po raz pierwszy) 3) jak mam na początku przewitać z nią? podać jej rękę czy policzek ? 4) i na zakończenie, jak będzie dobrze nam rozmawiało to mam zaproponowac 2 spotkanie czy czekać aż sama pozniej kilka dni powie ?? no i jak mam pożegnać też podać jej reke ?? Dziękuję. Sorry że tak nie składnie pisałem zdanie

Gość fenoloftaleina
hmm...póki co to traktowałabym to jako zwykłe spotkanie. Nie wiadomo w końcu czy na żywo też przypadniecie sobie do gustu, czy rozmowa się będzie kleić itp. Randka to może być drugie spotkanie ;) Dlatego lepiej na początek podać sobie ręce po prostu. Jak będzie super fajnie na spotkaniu to pocałować się możecie na pożegnanie, wybadasz to na podstawie jej zachowania w trakcie spotkania. Na koniec po prostu delikatnie spytaj czy jej się podobało itp. i wtedy drugie spotkanie wyjdzie samoistnie :)