Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do dziewczyn

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość pytanie do dziewczyn

Jesli jest przystojny chłopak z włosami i ten sam chłopak bez włosów ( łysiejący) to on będzie tak samo przystojny czy juz straci urok ???

dla większości dziewczyn ważny jest nie tylko wygląd ale i charakter. Jeśli widać już łysinkę i źle się z tym czujesz zawsze możesz ogolić się na zero. Większość łysiejących facetów ścina się na zero lub jedynkę i dużo lepiej to wygląda niż prześwity. Najgorsze są tupeciki czy zaczesywanie http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

Gość dftdxyhxdh
jesli masz fajny charakter, cos soba reprezentujesz to mysle ze nie powinienes miec problemu ze znalezieniem dziewczyny. pare tygodni temu byłam na dyskotece i podszedł do mnie chłopak(24l.) juz ze sporą łysiną ale tak fajnie mi sie z nim rozmawiało i tańczyło ze chyba mnie sobą zauroczył. z wyglądu jest raczej przecietny ale dzieki temu wszystkiemu wizualnie tez mi sie na pewno bardziej spodobał. załuje ze nie wziełam od niego numeru. ale mysle ze jeszcze kiedys na siebie sie natkniemy

Gość dftdxyhxdh
zanim zaczełam pisac to zapomniałam o co zapytałeś. odnosząc sie do tego co juz napisałam - nie, nie powinienes stracic uroku.

Gość grgrge5eg5eg
jesli jest przystojny to zawsze bedzie przystojny :))

Gość phinka
a jak masz do wyboru atrakcyjną dziewczynę z włosami i tę samą ale bez włosów(łysiejącą) to która opcja ci bardziej odpowiada? wiadomo, że charakter itp itd, ale z łysiną tracisz dobre parę punktów za urodę. chyba, że należysz do tych nielicznych facetów, którzy wyglądaja dobrze z ogoloną głową . ja nie lubię łysiny w każdym razie