Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonysoczystywowoc

zawiodłam się na przyjacielu:(

Polecane posty

A moze, za dużo wymagam? Mam fajnego, naprawde bliskiego kumpla, zawsze mogliśmy na siebie liczyc. Teraz akurat mam bardzo trudny okres w życiu- rozstałam się z facetem, w pracy borykam się z szefową wariatką, on wie o wszystkim. Raz zadzwonił z pytaniem jak się czuję, powiedziałam, że to raczej nie na telefon i jak się spotkamy to pogadamy. On na to, że teraz to nie ma czasu, bo jest zaganiany, ale mogę rzecz jasna dzwonic o każdej porze dnia i nocy. I od tamtej pory, czyli od mniej więcej 2 tygodni milczy. Ja rozumiem, że zajęty, zapracowany itd- ale bez przesady:( Chyba się zawiodłam, a może za dużo oczekuję?

Gość klepekkkkk24
Odtrąciłaś jego pomoc i teraz się dziwisz. Faceci są pod tym względem przeczuleni. A możliwe też że się z kimś spotyka;) Zakochany facet traci zainteresowanie innymi kobietami:D

Gość no przeciez zadzwonil
zapytac jak sie czujesz. Nie ma czasu. Ale wyrazil chec wysluchania Ciebie. Mozesz dzwonic w dzien i w nocy. To bardzo duzo. Ja bym zabila, jakby mnie ktos w nocy obudzil :P

Gość mi moja niby-przyjaciółka
cały czas mówi że nie ma czasu bo jest zabiegana w pracy. OK, rozumiem, ale ostatni raz rozmawiałyśmy ze sobą... w sierpniu. Szkoda. Ostatnio na demotywatorach było: O prawdziwych przyjaciół nie musisz zabiegać, o fałszywych nie warto. Prawda, prawda...

ale, mi zależy na czymś więce, na ostrym sexie w lesie, minetce w jakimś kiblu a nie tylko sex telefon :(

Gość Marzennulla
Ja też właśnie przed chwilą zerwałam z chłopakiem, na dodatek zostałam bez pracy bo w piątek się zwolniłam (za dwa dni mieliśmy wyjechać za granicę do pracy). Jakaś masakra. ;/

Do Kleppek? Jak ja odtrąciłam jego pomoc???? przeciez to on nie chciał się spotkać!

Gość karnawalowa skarpeta
jasne to facet ma skakac kolo ciebie, codziennie dzwonic, a ty laskawie ewentualnie odbierzesz... moze on tez ma jakies swoje problemy i raz chcialby zebys sie zainteresowala czyms wiecej niz czubek wlasnego nosa??

Gość klepekkkkk24
Ja się z Tobą spotkam i Ci kupię frytki :D Dupa Ci urośnie ale będziesz szczęśliwsza. nakarmimy gołębie bułką, a jak one już nie będą chciały to Ty dojesz;D

Gość odtracilas przeciez
zapytal jak sie czujesz, Ty nie chciaas sie zaglebiac. To tez bym juz wiecej z takim pytaniem nie dzwonila. Przekaz byl prosty: nie chesz powiedziec to nie ;)

Gość kaRinKa_
wyczuł bluszcza i ucieka

Ten o sexie powyżej to nie ja:) Tzn powiedziałam mu w dwóch słowach, że bylejak ale raczej to nie jest na telefon. On powiedział, że rozumie, że oczywiście nie na tel. i powiedzial, że na razie nie ma czasu się spotkać. To niby jak go odtrąciłam?

Gość no ale Ci napisal ze teraz
nie ma jak sie spotkac. To jak niby sie zawiodlas?

Gość no ale Ci napisal ze teraz
a skoro teraz nie dzwoni to dlatego, ze wciaz nie ma jak sie spotkac, a wie ze przez telefon nie chce. Rozumie i nie dzwoni. Nie rozumiem o co masz pretensje :O