Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady Diana

Prosze o poradę !

Polecane posty

Gość lady Diana

Witam ! Jestem tutaj pierwszy raz, więc proszę was o wyrozumiałość... Przejdę może od razu do rzeczy. Mam 23 lata i 5 miesięcy temu poznałam chłopaka, który jest dwa lata starszy. czasami sie spotkaliśmy i gadaliśmy o głupotach,ale za to często ze sobą pisaliśmy...pisał mi bardzo miłe rzeczy,wkręciłam się totalnie no iii...zakochałam się...dzisiaj jakoś dziwnie się zachowywał,więc spytałam co się dzieje.Powiedział mi,że dziewczyna na której bardzo mu zależy go olała i widać było,że był podłamany..po tych słowach przeszyło mnie gorąco,a serce zaczęło mi walić jak oszalałe...prosiłam tylko Boga żebym się nie rozpłakała...Jedyne co zdołałam wykrztusić to to,ze będzie dobrze..uśmiechnęłam się sztucznie i powiedziałam,że musze jeszcze coś załatwić...Gdy tylko zniknęłam za pierwszym budynkiem,dostałam napadu płaczu... myślałam,że jestem dla niego kimś więcej niż tylko koleżanką,myliłam się...wmówiłam sobie coś... piszę tutaj na forum,gdyż nie mam się komu zwierzyć a przyjaciółka ma teraz bardzo dużo problemów na głowie,więc nie chce jej jeszcze dokładać mojego problemu...mam nadzieję,ze coś mi poradzicie... Pozdrawiam.

Gość lady Diana
ponawiam...

Gość ehhhhhe
radzę ci żeby się nie radzić