Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 201145353534

Mam 28 lata a ona 26 i jak przewitać z nią po raz pierwszy na żywo w spotkaniu?

Polecane posty

Gość 201145353534

podać jej ręke czy policzek ? no i jeszcze na zakonczeniu jak pójdzie nam dobrze

Gość samotny przystojniak..
Na powitanie tylko podaj ręke a jesli rozmowa sie uda i wyjdzie cos wiecej to na pozegnanie pocałuj ją

Gość 201145353534
a co myślisz o tym jeśli bym powiedział tylko słownie tzn. Cześć ??

Gość samotny przystojniak..
nie lepiej chyba podaj reke. Samo czesc to chyba za malo

Gość 201145353534
Ok. dzięki za radę. A i mam jeszcze jedno pytanko: to dziewczyna zaproponowała mi abym przyjechał do niej do Włocławka( prawie 200km mieszkamy od siebie) żeby poznać mnie lepiej i to jest jakaś randka czy zwykłe spotkanie i mam w obcym nieznanym miastu jej zaproponowac gdzieś np. na spacer, restauracja oprócz kina czy coś tam ??

Gość 201145353534
staszek spod monopolowego po pierwsze nie jestem prawiczkiem a po drugie nie spotkałem jeszcze w ten sposób bo zawsze poznałem dupy na studiach, przez znajomych itd a tu co innego więc nie obrażaj mnie bo pewnie sam jesteś prawiczkiem, przyznaj sie???

Gość arachia;
a z tego co ja wiem to to szef powinien podawać reke podwładnemu, starszy młodszemu a kobieta mężczyźnie, wg savoir vivru...więc ja myslę, ze zwyczajne witam jest ok, to ona powinna pierwsza podać rekę, jezeli tego bedzie chciała. a co robić? jesteście u niej więc smiało możesz po prostu zapytać czy są jakies fajne miejsca tam i czy gdzieś konkretnie miałaby chęć pójść... proste? proste... a co do całusa na do widzenia, to to juz chyba samo wyjdzie;)

Warto sie przygotowac, sprawdz strone internetowa miasta, na rynku beda zapewne dobre miejsca do spotkania sie, jakas przyjemna restauracja/kawiarnia. Reka na powitanie, czerwona roza, usmiech. Jesli spotykacie sie w jej miescie, to dziewczyna powinna wykazac sie inicjatywa i zaplanowac dla was czas.

Gość ja tam kocham
żeby ci tak podczas tej wizyty nie stanął :D:D:D:D