Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onanaforum

...facet ściemnia czy mówi poważnie??

Polecane posty

Co myślicie o facecie który mówi..."ja swoją dziewczynę bym na rękach nosił" ... "znam siebie...wiem, ze jak już kogoś mam to ta osoba ma ode mnie gwiazdkę z nieba..." jak wam się wydaje... ściemnia, żeby się dobrze zaprezentować czy poważnie może tak być...?

Gość AQSWFDHBJN
DOWIEDZ SIE JAK TRAKTOWAL SWOJA BYLA I BEDZIESZ MIEC ODP

Gość drgawka
Mój facet na etapie podrywu stwierdził, że jego partnerka jest kimś najważniejszym, kogo nosi się na rękach i dla kogo warto wstać wcześniej, by zrobić śniadanie do łóżka. Słowa wytrzymał, gwiazdek nie potrzebuję - to śniadanie mi wystarczy :)

zazwyczaj jest tak że im więcej facet gada tym mniej z tego naprawdę robi. a nawet jak się potem stara ro raczej krótko. to tylko moje doświadczenie. może nie zawsze tak jest.

żal.pl :O ja na Twoim miejscu bum spie.... no chyba że to wyspa bezludna :)

mój ex też mówił w ten sposób i mówił to jak najbardziej szczerze, ale chcieć a czynić, to nie to samo, na dobrych chęciach sie kończyło.

Moze mowi prawdę.czemu nie.pamietaj ze jedenak wielu facetów traktuje kobiety jak księżniczki... ale to trwa tylko jakis czas.

Gość juz sama nie wiem.....
no ja kiedyś z takim byłam też tak mówił na początku i faktycznie chciał mnie nosić na rękach, cały czas najchętniej to by wchodził ze mną i do WC- bo chciał spędzać ze mną każdą sekundę, każdą dziesiątą sekundy milion smsów dziennie ciągłe wyznania miłości itd aż się dusiłam

no widzicie czyli wsumie można zakończyć związek z facetem z tego powodu, ze jest za dobry... masakra jak to jest... same sobie przeczymy...

Widocznie swojego życia nie ma albo kłamca przeokrutny, albo, co gorsza, ciężki idiota.