Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anuulkaaa

Na co faceci zwracają uwagę u kobiet?

Polecane posty

Anuulkaaa Syndykat Czyli jak jestem brunetką o rozmiarze M z dużymi niebieskimi oczami to wszystko jest okk .. ? hah.." nie wiem ja lubie akurat blondynki, małe cycki i zielone oczy

no tak, trzeba odróżnic faceta od samca. samiec będzie zwracał uwagę na fizjonomię kobiety: czy ma odpowiednio duże gruczoły mleczne żeby wykarmic potomstwo i odpowiednio szerokie biodra żeby bez komplikacji wydawac na świat kolejne młode i jeszcze żeby miała dobrą kondycję fizyczną (żeby nie była gruba) .

IMO->do takich akcji jestem przyzwyczajona. Bywam niegrzeczną dziewczynką.

Anuulkaaa Czasami odnoszę wrażenie że oni myślą tylko o swoich potrzebach.. " a o czyich potrzebach mamy myslec?

Bo albo poznajesz nieodpowiednich albo nie starasz się ich poznać naprawdę i opierasz się na stereotypach

Gość IMO13248
Boratka, poważnie podchodząc do tematu wymierzenia Ci kary, będe potrzebował zdjęcia Twojej nagiej pupy, żeby bezbłędnie określić miejsca, na które moje razy mają padać (nagiego ciała też, aby wiedzieć jak ułożyć Twoja osobe sobi na kolanie).

Gość IMO13248
Anulka! Dobrze karmisz, dajesz dupy, układasz go spać i jest HAPPY.

Moje 164 cm ciała świetnie prezentują się na kolanach. Ale nie wiem czy byś dał radę wymierzyć karę. Bywam waleczna

"O tak najważniejsi są koledzy, piłka i samochody!" Żadne z tych mnie nie interesuje nawet trochę.

A co tu jest do rozumienia? Miłość to nie matematyka żeby wszystko było logiczne i z góry wiadome

Gość IMO13248
Darker i co z tego?

"Darker i co z tego?" To samo co z Ciebie - nic.

Gość IMO13248
Oho! Miłośnik Gimnazjalistek się burzy.

Niektóre kobiety nie traktują mężczyzny jak człowieka tylko jak owładnięte jakimiś instynktami zwierzę. A póżniej się dziwią, że tego zwierza nie rozumieją

Gość IMO13248
Bruner! Nie ze mną te numery. ;)

Gość IMO13248
Późno już i temat pada na pysk. Nagie fotki Boratki i reszty dziewczyn pomogłyby troche rozruszać to miejsce, ale one nie mają ani krzty empatii w sobie. :(

Gość IMO13248
Co nie zmienia faktu, że zdjęcia piersi, bądź gniazdka byłyby mile widziane. W celach artystycznych oczywiście.

zakładając że życie jest tylko snem czy warto zgadzać się na półśrodki? na przykład nie mając szans na piekną dziewczynę czy godzić się z porażką i brać jakąś gorszą czy po prostu zachować godność i nie mieć żadnych wspomnień