Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgnieszkaW

co na hemoroidy po porodzie?

Polecane posty

No wlasnie borykam sie z tym problemem... ale wyszedl u mnie jakos 1,5 miesiaca po porodzie... co zrobic aby zaleczyc? I czy to wraca?

Gość niechmocbedziezemna
taaa rób teraz propagande że kobiety, które urodziły maja hemoroidy. Ty se tego hemoroida w mózgu wylecz. A jak już to od tego są apteki- tysiace maści i lekarze KRETYNIE

Gość Annahah
j.w. popieram

W aptece są przeróżne czopki i maści bez recepty na hemoroidy. Farmaceutka na pewno wybierze Ci jakieś odpowiednie. Weź czopki i maść, używaj ich regularnie. Leczenie zwykle nie trwa dłużej niż 2 tygodnie. Jeśli hemoroidy miałaś przez ciąże to nie powinno być nawrotów. Ja urodziłam dwójkę dzieci i też po każdym porodzie miałam hemoroidy ale po wyleczeniu nigdy nie wróciły.

Gość taka jedna mamusia77899877
ja miałam po 1 ciązy brałam czopki przez 2 dni i znikł miałam mocne parcie i temu mi wylazł, ale mineły 2 lata, ja już urodziłąm 2 dziecko a hemorid zginąl na dobre :D

Gość taka jedna mamusia77899877
Oprócz hemoroidów mam jeszcze grzybicę, nietrzymanie moczu, nadmierną potliwość, nieświeży oddech, nietrzymanie kału (to przez te hemoroidy :o )

Gość tez po porodzie ....
mialam hemoroidy, mi pomogl Posteisam H, jest na recepte. Jest tez Posterisan bez H ale jest duzo slabszy. Mi ten pierwszy przyniosl ulge juz w drugi dzien po stasowaniu ...

Gość nie slyszalllammm
mi pomogl proktis m

Gość tez po porodzie ....
a na grzybicę to nie wiem, więc ci nie doradzę. Sama juz stosowałam wszystkiego :o

Gość Agusia_tu
Ja mam problem z hemoroidami od 2 lat po porodzie. Nie idę do lekarza ale chciałabym jakąś maść na tą dolegliwość.

Gość Agusia_tu
Heh... Fakt, że to forum już istnieje od dawna ale ktoś nie zbyt kumaty jak widać swoje trzy grosze wcisnął. Śmieszny ludek: " niechmocbędziezemną" pojęcia nie masz o tym co piszesz.