Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania czy Mania

Maz kupil wozek i mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość Ania czy Mania

Za pozno zeby wymienic niestety.. jak mu powiedziec ,ze jest nieladny? X-lander arctic 2010, taki jasny

Gość Ania czy Mania
sprzedac na allegro czy zostawic?

Gość gość
Jeśli bardzo Ci się nie podoba to sprzedaj i kup inny Mi osobiście też się takie nie podobają :)

Gość emmaljunga to jest
a mnie sie podoba, ladny jest i oryginalny - jesli to ten kolor, wkladke w spacerowce ma w kolorze grafitowym wiec jak dziecko bedzie sie wkladac to nie bedzie widac zabrudzen od butow :) Ja bym mu nie mowila, facet sie postaral i chcial wybrac cos dla swojego dziecka, taki jego osobisty wklad w wyprawke :) Pewnie jest z siebie dumny i szczerze mowiac to nie kazdy facet interesuje sie kupowaniem wozka wiec gratuluje meza :)

Gość ygtujyjujh
bardzo ladny wozek nie przesadzaj ,

mnie tez sie bardzo podoba ten wozek i tez uwazam ze powinnas docenic meza. faceci zazwyczaj nie angazuja sie w zakupy dla dziecka. Mojego np w ogole nie interesuje jaki wozek jaki kolor ani mebelki ani ubranka - twierdzi ze mi ufa i zebym kupila co uwaza za slusze a nie ukrywam ze chcialabym zeby sie troche zainteresowal. Pamietaj to tylko wozek a mozesz sprawic mezowi przykrosc i juz w nic nie bedzie sie angazowal(tz w zakupy), napewno chcial dobrze kupujac ten wozek.

Gość do xxxxxxyyy
jasne, to tylko wozek.. a to ze bedzie sie z nim przykladowo szarpac codziennie to pikus, nie? sprzdalabym wozek, gdyby nie odpowiadal mi wagowo czy gabarytowo albo utrudnial mi "obsluge dziecka" - i nawet bym sie nad tym nie zastanawiala ciekawe czy maz bylby zadowoloy gdyby zonka kupila mu auto, ktorym bedzie mial jezdzic - bez konsultacji z nim? ciekawe czy koledzy radziliby mu "staaary, przelknij to, bo zrobisz jej przykrosc" wozek ma byc przede wszystkim funkcjonalny a jakos nie sadze by tatus codziennie na spacerki i zakupy z tym wozkiem popylal - jesli kobiecie wozek z jakics wzgledow nie odpowiada, to niech kupi inny, praktyczny - inaczej nauczy meza tego, ze moze podejowac decyzje za nia

A czemu go razem nie kupowaliście? Szczerze? To mi się tez nie podoba

Gość szprrycha
Trochę się dziwię, że sam kupił, bo to akurat powinniscie kupić razem - bo obydwoje będziecie tego wózka używać. Przede wszystkim powinniscie obydwoje być zdania, że ten własnie wózek spełnia wasze wymagania - np. jest lekki jak musicie co za kazdym razem tachać po schodach albo ma porządne, duże koła, jak bedziecie jeździc po wertepach itp. Jeśli chodzi o takie rzeczy, to mozna rozważyc sprzedanie i kupno innego. Ale jesli tylko o stronę estetyczną chodzi, to mnie by było chłopiny żal. W końcu poszedł, poogladał, kupił, chciał byc pomocny.