Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiijijijijijiji

Na co dziewczyny zwracacie uwage u facetow? ankieta

Polecane posty

Gość jiijijijijijiji

1. na twarz, zeby mial mocne meskie rysy i oczy, przyklad: http://godlikefaces.blox.pl/resource/james_dean.jpg 2. na cialo, zeby mial wysportowana sylwetke, szeroka klate, bary i waskie biodra, no i "jedrny tylek" 3.na wzrost, musi byc bardzo wysoki 4.na ruchy i gesty, zachowanie Co jest najwazniejsze pomijajac oczywiscie charakter i inteligencje?

Gość Maurycy Szogun
Zaraz wpadnie Kurdu i napisze " 3, 3 oczywiście, że 3 facet może być brzydki, spasiony mieć zniewieściałe ruchy, ale jak ma 169cm wzrostu to seks tylko z prostytutką!"

Gość w spodniach
co nosi

przede wszystkim oczy. powinny byc ciemne. w miarę możliwości czarne. i dalikatna budowa ciała a z charakteru ważne żeby nie był palantem, żeby nie próbował rządzic,powinien jasno określac uczucia i pokazywac że mu zależy nie tylko na mnie ale i na pracy, na nauce. i jeszcze dobrze żeby miał jakieś zainteresowania.

Gość IMO13248
A czemu nie ma opcji numer 5. Fura, skóra i komóra ?

Gość klocuszki legowe
ja tam bralabym full pakiet 1,2,3 i 4 A CO!!! :D

Gość FANKA KASMIRRA
zdecydowanie : 1 i2..

Gość u mnie to jest tak
1 i 4

Gość IMO13248
Wiara, uderz też na siłownie, bo po Twoim zdjęciu widać, że sflaczały jesteś i nie będziesz miał siły siekierką wymachiwać.

Gość analupoo
przecież ten gośc z fotki wygląda jak pedał :O

zawsze mnie śmieszyli faceci chodzący do solarium. jeżeli koleś jest naturalnie opalony (tak jak się opala w czasie sportu czy w czasie pracy na dworze) to jest spoko, ale jak ktoś się smaży w solarium jak pizdeczka to jest głupie. (pomijam fakt że ogólnie nie przepadam za opalonymi facetami)

Gość IMO13248
Kretonie..skolo solara ma pomóc to czemu nie fajna sylwetka?

Gość miesnie chyba jednak sa
wazne, kiedys nie chodzilem bylem zwyklym zjebem zjadaczem chleba zero powodzenia. W dwa lata pochodzilem dobra dieta trening i te sprawy. teraz niebo a ziemia. nie mowie o jakich karkach ale jak jestes troche dopakowany to zciaga to laski

Gość IMO13248
Wiara nie każ mi wklejać Twojego zdjęcia... Jak kolega ponad Tobą: to pomaga, a poza tym lepiej się czujesz (więcej testosteronu się wydziela).

Dobrze wyglądam i na pewno kilka cm więcej nic nie da po za tym musiałbym brać jakieś środki a nie będę sobie niszczył wątroby

Gość Lolek lolkofski
No tak, oczywiście szukacie księcia z bajki i to najśliczniejszego na świecie nieważne ze bedzię damskim bokserem i traktował was jak szmaty, wazne ze bedzie mozna sie pochwalić jakie sobie"ciacho" znalazłam ps. teraz pewnie wyjse na mega samotnego brzydala :]

Gość czerwonawy odcien tez?????????
1. reszta mniej istotna :) no oczywiscie charakter rowniez

Gość u mnie to jest tak
ja tam nie lubię tych ślicznych i śliczniusich panów nie pociągają mnie a bez chemii to dupa

Gość sliczny a meski z mocnymi
rysami to zupelnie co innego

Gość u mnie to jest tak
ja jestem młoda :P

Gość Phoebe20
głównie na charakter, a z wyglądu: szerokie bary + wąskie biodra (typowa trójkątna sylwetka) klata ma być męska, nie zapadnięta jak u Patisonów i innych Efronów oczy (mają być wyraziste i ładnie patrzące) nos (mój osobisty kompleks, dłuższa historia ;P) ładne, ale wyraziste rysy twarzy niezbyt owłosione łapy i klata (jak za dużo to mnie to obrzydza) ale na nic to się nie zda, jeśli nie będzie inteligentny, troskliwy i szarmancki :D ale ten ostatni to chyba wymarły gatunek ;/

Gość Blondi solarna
1. duży kutas - najlepiej 25 cm :classic_cool: 2. portfel wypchany złotymi kartami 3. żeby ciacho był, coby się przed kumpelami pochwalić :classic_cool:

Gość Phoebe20
james dean mógłby być bardziej męski, ale ogólnie wzięłabym a co :D a z ankiety... jak już muszę wybrać to 2 i 4 ale to nie do końca tak.