Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna zupelnie

mam dzis szanse na seks? moje statystyki

Polecane posty

Gość mariiiizabel
bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341 Chyba nie jestes sam. Znam kilku facetów w twoim wieku, którzy tez narzekaja, że za rzadko, że ciągle tak samo... nie rozumiem takich kobiet, zreszta tak jak i facetów, którym sie chce ran na tydzien.

Gość bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341
proponuje panie stroj pielegniarki 10000% satysfakcjii:) to dziala na faceta:) kurde no iczemu ci panowie sie nie staraja o swoje ???? ja staram sie o moja ale ona mnie zaniedbuje... wrrr co za niesparwiedliwosc gdyby oni chcieli wy bedziecie sie kochac a moja zawsze cos a to miejsce zle a to zobaczy ktos a toza zimno a tamto tamto tylko w lozku i tylko pare razy w tygodniu bo tak jej wygodnie.... wrrr jestem 25 niezaspokojonym..

bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341 - zrozumiesz jak odmowie bielizna - probowalam, dziala (jak nie jest zmeczony), ale co z tego jak dochodzi wtedy jeszcze szybciej, a na powtorke musze czekac kilka dni i znow sie prosic

mam jeden dorby argument:) nie używany nie dość że kurczy sie to i nie zdrowo dla faceta rzadko kochac sie... niestety ale sperma musi byc wymieniana ... miesnie tam musza pracowac inaczej panow czeka rak prostaty... seks to same zalety dla obojga...

Gość vk3
No to się zebrało parę osób. Nie wiem można by urządzić taki gangbang i mieć w dupie swoich egoistycznych partnerów i wyżyć się że hej na najbliższe dwa miesiące Żartuje, ale ja np jestem już na etapie poważnych rozmów ze swoją. Jestem też gotów zakończyć ten związek, a takie tematy jak ten pomagają mi tylko podjąć ewentualną decyzję

bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341 - ale wytlumacz to komuis komu sie po prostu nie chce nie chce mu sie starac bo wie ze wszystko dostanie na tacy probowalam zmienic taktyke ale nie wytrzymuje dluzej niz on, po kilku dniach mnie po prostu nosi i zrobilabym wszystko zeby sie do niego dorwac

patrzac na Twoja sytuacje i moja.....chyba postaram sie niekrzywdzaco odejsc od aktualnej panny choc jestem z nia 3 lata:( kawal czasu jednakze patrzac jak z poprzednio bylismy zgrani w lozku...wole poszukac takiej kobiety bo to jedna z wazniejszych sfer bez korej jednak malzenstwo ktore mnie tez czeka nie moze byc udane w pelni:)

Gość mariiiizabel
Czyli bielizna działa aż za bardzo? Wniosek tak, ze jemu wystarcza raz na tydzień i już- ludzie maja różne potrzeby. Choc dla mnie jest to dziwne, bo seks to nie tylko fizyczna przyjemność- to uczucie i bliskość- na to tez nie mają ochoty? To brutalne, ale moim zdaniem takie związki nie mają przyszłości, bo budzą frustracje u jednej ze stron, a z tego nic dobrego nie może wyniknąć.

Gość vk3
bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341 Mam dokładnie tak samo jak ty 3 letni związek na karku, spierdolone życie erotyczne i myśli o odejściu

vk3 - i co ona na to? nie jest gotowa pojsc na kompromis zeby ratowac zwiazek?

nienormalna zupelnie kurcze Twój facet nie wie co "ma" skoro masz na Niego taka ochote a on tego nie widzi to rozkladam dlonie:) wiadomo pierwsze zblizenie z seri zazwyczaj jest krotsze nastepne zawsze sa dluzsze... raz bylem przez moja tak wypompowany po wielu razach jednej nocy /bylo ich okolo 8/ ze okolo 37 minut kochalismy sie w paru pozycjach zanim trysnalem nektarem..

Gość mariiiizabel
bbbbbbbb 3 lata? ale na początku było ok? zgadzam sie z Toba- seks jest jedna z ważniejszych spraw w związku.

ja 3 lata po slubie szkoda mi tego bo w koncu seks nie jest najwazniejszy ale to prawda, jestem sfrustrowana, poza tym moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera, czuje sie nieatrakcyjna i nawet sama zaczynam tracic ochote na ten seks... a raczej na jego inicjowanie, bo na 3-4 proby uda sie raz...

no wlasnie teraz tylko czy odejsc??? skoro w zyciu poza erotycznym gra a seks to klapa??? jesli rozmowa nie skutkuje, zachety roznego typu...no coz ciezka decyzja...3lata to wspomnienia z wyjazdow wycieczek...imprez..smutne rowniez...kupa wspomnien ktorych latwo nie odrzucic... tylko czy warto byc masohista kiedys w wieku 40 lat powiedziec sobie jestem nie zadowolony z malzenstwa mimo dzieci itp??? czy warto az tak dlugo czekac

Gość vk3
Słuchaj narazie jesteśmy dość daleko od siebie, nie odzywałem sie, później wyjaśniłem dlaczego, dostała potem ultimatum. Albo coś zrobi z tym albo z nami koniec. Zapytała po paru godzinach co z tym zrobić. To jej napisałem podpowiedziałem teraz cziszaaa. Niech się prześpi z tym. U nas to jest tak, ze nie tylko szczątkowy seks ale jak już jest to ten seks jest do bani. Mnie on już niestety przestał sprawiać przyjemność. I albo ona coś tym zrobi albo faktycznie szukam sobie dziewczyny a jej dziękuje

Gość karollekk
tylko seka seks, co za niewyżyte kurwiszony z was

bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341, a u mojego po jednym razie nie ma szans na wiecej... ju mu nie staje, a poza tym to traci ochote na kilka dni chyba juz taki jest i tego nie zmienie :( pozostaje mi cierpiec, bo kocham go i nie chce rozwodu :(

do>> mariiiizabel na poczatku nie skupialem sie na seksie bylo po prostu fajnie spedzac wspolnie czas seks raz na jakis czas ok wkoncu sie poznajemy moze troche sie wstydzi...wtedy nie widzialem w tym problemu jednak zbyt dlugo trwa taka sytuacja iz idzie na wygode... mowi mi ze lubi jak zawsze ja zaczynam ze lubi jak lezy na plecahc //ciagle by tylko tak sie kochala/ ze wystarcza jej pare razy.... no ej co tu z nia nie gra????

Gość mariiiizabel
bbbbb No szkoda tych lat... Ale dobrze, ze myslusz co bedzie kiedyś. Mozliwe, że nie wytrzymasz i znajdziesz kochankę. Chyba nie warto... Lepiej skrzywdzić teraz niż potem, kiedy będą dzieci itd.

Gość mariiiizabel
vk3 "U nas to jest tak, ze nie tylko szczątkowy seks ale jak już jest to ten seks jest do bani" Aż tak źle jest? bbbbbbb No nby tak, na poczatku sie ludzie poznaja itd, ale z drugiej strony na poczatku fascynacja i namietność są najwieksze, więc skoro na poczatku jest srednio to gdy uniesienie minie może byc tylko gorzej. Z tego co piszesz, to ona "odwala robotę"-wiem jako kobieta, że jak sie nie ma ochoty to sie lezy na plecach tylko. A powiedz mi czy Ona dochodzi?

nienormalna zupelnie małżeństwo to wyrzeczenia...wytrwałość jednak kurcze on idzie na latwizne moze nie uprawia sportu w ktorym konkurowal by z facetami innymi typu piłka nożna wówczas poziuom testosteronu podniósł by się mu i na pewno miał by wiecej ochoty!!! moze ma problem z hormonami??? niech zrobi badania krwi ogolne w tym testosteron tsh no badania moczu... uzywal kiedys steryd??? wowczas niech biegnie na pelen zakres badan..niech powie wprost lekarzowi to ten bedzie wiedzial co robic:)

karollekk - moj tez mi to mowi, ze ja ciagle o seksie i ciagle jednego chce, ale syty glodnego nie zrozumie, ludzie maja rozne potrzeby ktore musza byc spelnione zeby normalnie funkcjonowac, moj np. lubi dobrze zjesc, dzien bez dobrego zarelka to dzien stracony, chodzi wkurzony, a ja moglasbbym na chlebie z margaryna czy frytkach z biedronki cale zycie odwrotnie z seksem poza tym u mnie jest tak, ze nie zawsze chodzi o ta fizyczna potrzebe seksu, tylko o bliskosc, czulosc, a przede wszystkim chce czuc sie pozadana, ze on mnie pragnie tego mi najbardziej brakuje

Gość vk3
nienormalna zupelnie ale to prawda, jestem sfrustrowana, poza tym moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera, czuje sie nieatrakcyjna i nawet sama zaczynam tracic ochote na ten seks... a raczej na jego inicjowanie, bo na 3-4 proby uda sie raz... Powiem Ci że będzie jeszcze gożej, ja czasem czuje się kompletnie bezwartaościowy, niatrakcyjny chociaż wiem ze tak nie jest. bbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341 I prawda nie jest łatwo tak odrzucić 3 lata wspomnień, ja wczoraj przejrzałem wszystkie nasze foty. Żeby zmierzyć z przeszłością. I wiem jedno Nie żałuje tego czasu co z nią przeżyłem, ale tez ni można żyć wyobrażeniami i nie wiadomo czym, trzeba zejść na ziemie. Jest jeszcze przyzwyczajenie bliskość to ni jest tak ze ja z nią tylko dla seksu jestem. z tym jest trudniej to nie jest dla mnie obca osoba

dochodzi czasami nie zawsze.... choc powiem wam ma dziwna muszelke.... gdy w nia wchodze czuje ze jest krotka bardzo krotka ale za to obszerna na boki jak zadna inna mialem juz kilka partnerek i ta jest jakas dziwna w srodku.... ps najfajniesze sa jak czuje sie takie prazkowanie gdy wchodzi sie w Was Kobietki:) ach bez was to życie to wstawanie do pracy i powrot na tv nic poza tym:)

Gość vk3
vk3 "U nas to jest tak, ze nie tylko szczątkowy seks ale jak już jest to ten seks jest do bani" Aż tak źle jest? Jest źle i to pomału do mnie dopiero dociera. Człowiek się przyzwyczaja, a ja ostatni udany seks miałem w sierpniu 2010. Potem już był albo nieudany albo go wcale nie było

Gość mariiiizabel
bbbbbbb skoro jest tak płytka, to może masz za dużego dla niej i sprawiasz jej ból, dlatego nie chce za często, hm?

Gość mariiiizabel
vk3 ten w sierpniu to z nią czy inną? no co mozna w seksie spieprzyć nie rozumiem. tzn wiem co facet moze spieprzyć ale kobieta... kurde wystarczy troche polotu, powyginac się, pojeczeć, czasem przejąć inicjatywe :)

Gość vk3
Z nią, nie zdradziłem jej nigdy. A co może facet spieprzyć może dowiem się coś ciekawego ? Widzisz seks to nie tylko wiginanie się to całość, jak moja najpierw przez 2 miesiące nic nie chce a potem rzuca się na mnie. I nie wazne czy mam ochotę czy nie potem znowu ona by chciała nie wiadomo kiedy. Ja seks praktycznie już przestałem inicjować, mam już dosyć odrzucania, wiec seks jak już jest to chyba tylko ona inicjuje. A ja go uprawiam nawet jak nie mam ochoty bo nie wiadomo kiedy

Gość vk3
Jak czytam sam siebie to widzę jak to żałośnie wygląda :/

Gość mariiiizabel
No facet może wiele spieprzyc- nawet jesli fizycznie kobiecie odpowiada to może byc np.za krótka gra wstepna, ruchy za szybkie lub za wolne itd itd. To dziwna ona jest skoro nie chce 2 miesiace a potem sie na Ciebie rzuca... Wiem, że seks to nie tylko wyginanie sie, ale ogólnie jesli kobieta factea podnieca i wykaze jakąś inicjatywe to nie może byc tragicznie (nie mówię, że bosko ale nie beznadziejnie). Smutne to, ze musisz korzystać, kiedy jej sie łaskawie chce, to zabija cała przyjemność, prawda?