Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna zupelnie

mam dzis szanse na seks? moje statystyki

Polecane posty

Ponizej moje statystyki dotyczace seksu z mezem, trzy lata po slubie. jeden rzad to jeden tydzien, "o" oznacza seks (niewazne jaki, oralny, pochwowy czy petting, wazne ze cos bylo) a "x" - brak seksu. Liczby z boku oznaczaja ilosc kontaktow w tygodniu, pod spodem - ilosc kontaktow w konkretny dzien tygodnia (p,w,s,c,p,s,n). pwscpsn oxxoxxx 2 xxooxxx 2 xxooxxx 2 xoxxxox 2 xxoxoxx 2 oxxxxox 2 oxxxxxx 1 xxoxxxx 1 xxxoxxx 1 xoxxxxx 1 xxoxxxx 1 xxxxoxx 1 xxoxxxx 1 xoxxxxx 1 oxxxxox 2 xooxxxx 1 xxoxxxo 2 xxoxoxx 2 ox ? 5494331 Wiem to chore robic takie zapiski, ale czuje ciagly niedosyt seksu.. Wydaje mi sie, ze to za malo. Niestety, to ja przewaznie inicjuje seks, a maz czesto mi odmawia, stad te wyliczenia :P Moje pytania: 1. czy na podstawie statystyk mam szanse na seks dzisiaj albo jutro? 2. Czy w porownaniu do was uprawiamy seks rzadko/czesto? dzieki za odp.

Gość chwytaj dzien
Ale masz statystyke! wow! Troche to pogmatwane ale w skrocie uprawiasz seks raz czasem dwa razy w tygodniu. To nie ma znaczenia cz inni uwazaja czy to duzo czy malo. Wazne co ty czujesz. Moj maz mi tez odmawia. Jak na moje potrzeby raz w tygodniu to stanowczo zamalo. Jezeli sie kochamy dwa razy w tygodniu to jakos daje rade ale u mojego meza to zadkosc. Tez jestem trzy lata po slubie. W sumie to troche mi sie lepiej zrobilo ze mam podobnie do ciebie.

Gość chwytaj dzien
patrzac na statystyke to chyba masz szanse jutro. Jednak tak sobie mysle ze to strasznie smutne ze to ja zawsze musze inicjowac seks...

Gość vk3
A w niedzielę wiedzę do kościółka :D Ja mam jeszcze mniej seksu, zamienił bym się z Tobą :(

Gość chwytaj dzien
wspolczuje! Teraz tez spac nie moge bo mam ochote ale maz spi :(

mnie tez juz mecza ciagle proby zaciagniecia wlasnego meza do lozka :P i jego czeste odmowy. Jak dla mnie ta czestotliwosc to zdecydowanie za malo... rozmawialam ujuz z nim niejeden raz, on twierdzi ze jest zbyt zmeczony praca (to prawda, ciezko pracuje) ale jak ma wolne to nic sie nie zmienia... ciagle go cos boli, ciagle na cos narzeka.. a to brzuch, a to plecy.. ja rozumiem ze jest zmeczony, ale wiekszosc "roboty" i tak ja zawsze wykonuje... zreszta nie narzekalabym tak bardzo na ilosc, gdyby jakosc mi to rekompensowala, tak niestety nie jest... moj szybko dochodzi a po tym juz sie mna kompletenie nie interesuje :( a czesto jest tak, ze dochodzi w trakcie gry wstepnej, jak go pieszcze, albo wykonuje ze trzy ruchy we mnie i final... ach, jak mi zle z tym :(

moj tez juz spi, myslalam czy by go delikatnie nie obudzic ale pewnie sie wkurzy i nie bedzie seksu przez kilka dni :(

Gość vk3
Tylko coś jest nie tak w Twoich zapiskach bo jutro a w zasadzie już dzisiaj jest czwartek a ty masz znika zapytania, chyba że jeszcze na coś dzisiaj liczysz :D Dzieki za wspólczucie, ja mam pomału dosyć

Gość chwytaj dzien
pierwsza polowa twojej wypowiedzi to jakbym siebie widziala co do drugiej to mam troche szczesia i on daje mi satysfakcje czesto kilkakrotnie jednak dla mnie raz w tygodniu to za malo. A czasem sie trafi np w poniedzialek jednego tygodnia i np piatek drugiego to wychodzi na to ze mam raz na dwa tygodnie

Gość vk3
Jak to jest ze tyle kobiet na forum się żali, że ma mało seksu. A to faceci mówią że im brakuje. Nie wiem chciałbym spotkać taką nie wyżytą Chociaż w Twoim przypadku autorko widać, że masz po prostu nie zaspokojone potrzeby

no liczylam bo jestem napalona, ostatni "o" oznaczal ze zrobilam mu dobrze reka :d i nic z tego nie mialam. ale juz musze dopisac krzyzyk

Gość vk3
ile macie lat ?

vk3 - to prawdfa, ale nie wiem jak to zmienic...czasem zaspokajam sie po kryjomu sama, ale to mnie nie satysfakcjonuje. ostatnio bardzo zabolalo mnie jak moj powiedzial, zebym nie traktowala go jak maszyne do seksu i ze chyba z nim jestem tylko wslanie dla seksu... taaaaa, jakby tak bylo to bym dawno byla z kims innym :D poza tym powiedzial mi, ze boi sie czasem wracac do domu, bo na pewno bede naciskac a on nie ma sily :( nie chce go meczyc, ale on nie rozumie, ze mam potrzeby..

Gość vk3
Ja bym się nie wkurzył gdyby mnie dziewczyna obudziła w środku nocy i chciała seks

ja 25, on 31 az sie boje co bedzie za kilkanascie lat

Gość vk3
Chociaż raz zdarzyło się jej zrobić w nocy coś czym mnie centralnie wkurwiła :(

ja tez bym sie nie wkurzyla gdyby mnie moj obudzil, szalalabym wrecz z radosci :Dale to sie chyba nigdy nie zdarzy

Gość vk3
My oboje mamy 25 lat Wracając. Obudziła mnie w środku nocy ręką w majtkach chwile poźniej byłem już strasznie podniecony chociaż pół przytomny. Pieściła mojego penisa, a ja później zacząłem się do niej dobierać a ona się ocknęła i zdziwiła, myślała ze ja miałem erotyczny sen. Niczego już potem nie chciała. Myślałem ze ją po tym zabije...

co takiego? :D:D:D

Gość chwytaj dzien
niemoralna jak to ty mu cos robisz a ty nic z tego nie masz? Ja z mezaem z zadka ale jak ja nic to on tez nic. Jeszczetego by brakowalo. Ty popraw ta statystyke to ci wyjdzie ze masz zadziej niz raz na tydzien. Moze to kryzys trzydziestki bo ja mam 28 a maz 32

Gość vk3
Ja swojej nie budzę chociaż chciałbym tak kiedyś zrobić. Ale nie ma na to szans z moją. Po obudzeniu to ona jest zwykle wkurwiona :( Nie wiem już sam dlaczego ja znią jest jest tyle normalnych kobiet, nie jestem jakiś brzydale mech.

rodzajow seksu w statystyce nie zaznaczalam, a szkoda! bo bco najmniej polowa z tego to ja pieszcze jego... czesto jest tak ze ja zaczynam, podniecam go, robie mu lodaa on mi nic i juz w trakcie dochodzi, albo wsiade na niego to po paru ruchach :( ale gdyby nie to to mialabym same krzyzyki :( grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość vk3
A potem ludzie zdradzają i jakoś mnie to nie dziwi...

Gość vk3
nienormalna zupelnie Czyli de facto on Cie wykorzystuje i do tego egoista

Gość mariiiizabel
Dziewczyny! lubczyku im do jedzenia. lubczyku! :) A tak poważnie- ja nie wiem co jest z tymi waszymi chłopami! mój ma 29 lat, 3 lata jesteśmy razem i już go tak wychowałam, że wie, że raz dziennie musi być i nie ma że boli :) Teraz cos mam z jajnikiem chyba i mnie boli i od dwóch dni nic, więc nic to widze, że troche obrazony jest choc orał był :)

u mnie zdrada nie wchodzi w gre, predzej rozstanie... ale szkoda mi, bo ogolnie to dobrze nam ze soba...no i kocham go, nie wiem czy potrafilabym.. postaram sie jeszcze troche wytrzymac, moze cos sie zmieni (szuka innej pracy, mniej meczacej) ale jest coraz gorzej ze mna, o niczym innym nie potrafie myslec tylko o tym - czy bedzie cos dzisiaj czy nie bedzie

egoista to na pewno ale nie wiem czy mnie wykorzystuje bo to ja wszystko inicjuje, sama zabieram sie za pieszczenie jego

powinno sie wypelniac jakies ankiety czy cos przy dobieraniu sie w pary :D a nie tak w ciemno... gdybym wiedziala na poczatku ze tak bedzie to chyba nie pakowalabym sie w ten zwiazek.

Gość bbbbbbbbbbbbbbdsfingfip34341
zdrada to uczucia itp jesli chesz mozesz ze mna spelniac swoje upodobania i pragnienia w lozku mam 25 lat przystojny normalny inteligentny mi brakuje w mojej kobiecie finezji i ochoty na seks czesciej niez pare razy na tydzien chcialbym z nia kochac sie gdzie akurat nam sie zachce ale ona wieczna zakonnica...

Gość mariiiizabel
Kurde no współczuje wam. wiem jak to jest się prosić, bo mi tez sięzdarza (mam wysokie libido i np w weekendy to bym chciała ze dwa razy). A próbowałyście jakis damskich sztuczek- bielizna, gadzety cos?