Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta jak kazda...

CZY TO ZWIAZEK CZY ZWYKLY ROMANS????

Polecane posty

Gość Kobieta jak kazda...

Poprosze o pomoc w zozwianiu moich watpliwosci..chodzi o moj zwiazek(?) lub romans..Jak nazwac to co jest miedzy mna ,a moim partnerem.. Postaram sie opisac wszystko bardzo bezstronnie... wiec: Jestesmy za soba okolo2 lat,on starszy po rozwodzie,i po zwiazku ktory zakonczyl ,bo postanowil byc ze mna..samotny rodzic. Ja:po rozwodzie,ustatkowana ,samotna matka, Odpowiada mi fakt,ze nie chce mna manipulowac,ustawiac,umoralniac..Lubi moje dzieci,szanuje moich znajomych,daje kwiaty,jest czuly i sexy..ale... cos jest nie tak...bylismy przez 2 lata tylko raz na kolacji... spotykamy sieglownie u mnie,od czasu do czasu jade do jego domu,nigdy nie przedstawil mnie swoim znajomym,nie znam jego rodziny,nigdy nie poznalam jego dzieci..Jesli wychodzi w weekendy to w sumie sam(faktem jest ,ze ja bardzo czesto pracuje w weekendowe wieczory)Co do slubu itp to wcale i mi nie spieszno...ale on nigdy o tym nie zaczyna rozmowy,ja nie naciskam,bo nie chce niczego na sile..On jest dobrym mezczyzna,nawet nie chcodzi mi o to zeby znalesc pretekst do rozstania z nim,bo nie o to mi chodzi,bardziej zalezy mi na tym aby zrozumiec o co w tym zwiazku chodzi,czy to tylko fizyczny uklad?Czy moze jestem jakas naiwna a on mnie oszukuje?rozne mam mysli, Swieta,urodziny itp nie spedzamy razem,zawsze jakos wytlumaczyl sie ,ze nie moze,albo ze zaproszony jest do rodziny itp.ale najbardziej zastanowil mnie fakt kiedy chcial sie wytlumaczyc z obchodow swoich 51 urodzin... ucieszylam sie ze jego urodziny spedzimy jakos we dwoje,a on mi na to ,ze chetnie ale chce zabrac swojego ojca,chorego na parkinsona nad morze i spedzic z nim ten dzien..nic w tym zlego ale faktem jest ,ze urodziny na w listopadzie(troche zimno),obchodzil je w ciagu tygodnia,i dojazd nad moze mial mu zajac okolo 3 godz w jedna strone..hmmm dziwne..i po co chcial zabierac i meczyc biednego staruszka? urodziny minely,jednak nie pojechal tam ,ale spedzi je jakos z dziecmi ale znowu nie ze mna..50 urodz obchodzil bezemnie ,bo niby znajomi zrobili mu party niespodzianke,swieta samotnie ,bo po smierci jego mamy ciotka chciala spedzic swieta w scislym gronie rodzinnym,sylwester..hmmm juz nie pamietam ale spedzilam sama w domu z moimi dziecmi.. Pytalam go o co chodzi ,czemu tak sie dzieje a on mi spokojnie tlumaczy ,ze nie widzi nic w tym zlego ,alle jesli sprawil mitym przykrosc to przeprasza i ze to naprawi.. od tej rozmowy minelo 2 i pol miesiaca.. i dalej nie poznalam jego dzieci..ani takze jego kolegow czy innych znajomych... moze ktos mi postara sie to obiektywnie wytlumaczyc? moze ktoras z pan miala podobne doswiadczenia>?a moze jakis pan wyjasni mi to z meskiego punktu widzenia pozdrawiam

Gość miciaaaaaaa
a mozna spytac ile ty masz lat?

Gość PYTAJACA 38
ja mam 38