Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona_ona

chłopak od walentynki

Polecane posty

pewnemu chłopakowi z mojej szkoły wysłałam walentynkę... była dość zabawna, napisałam tam swój numer telefonu i miałam nadzieje, że napisze ;) napisał, był strasznie miły. jako, że nie miał pojęcia z kim pisze to na drugi dzień podeszłam do niego i się przedstawiłam. popołudniu napisałam do niego. na drugi dzień dowiedziałam się, że powiedział swoim kolegą, że "molestuje" go sms-ami.. dać sobie spokój? ja tylko chciałam się czegoś o nim dowiedzieć, bo nie znaliśmy się wcześniej, a on mi się spodobał, więc chciałam jakoś zagadać.. on jest w 3 liceum ;) może mu się nie spodobałam.. ;|

Gość looookiojigytftyrtawetyty
Na razie nie pisz,może on się odezwie. A to z molestowaniem to może w żartach powiedział?

Gość Napisz do Bravo Girl
;))

Gość mieczyk
Ta napewno m sie spodobałas skoro powiedział ci "odwal sie" :) w dosc delikatny sposób.

dać sobie spokój?" tak ponieważ koleś myślał że owa walentynka jest od kogos innego,moze od tej co mu sie podoba ... Ty nie jestes w kręgu jego zainteresowań dalsze narzucanie nie ma sensu Teraz kolej tego kolesia jego ruch , dalsze twoje działania mogą wyglądać na desperacje w jego oczach