Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .musztarda.

Nawigacja samochodowa

Polecane posty

Gość .musztarda.

dostałam na preżęt nawigację firmy Mio z programem Automapa Chomikuj.pl No i jak jadę przez Polskę to ta nawigacja mie prowadzi jakimiś polnymi drogami zamiast autostradami. Dlaczego tak jest ? :(

Gość a jak sie wybierze najszybszą
to AM prowadzi np. z Warszawy do Łodzi przez Kielce :P

Gość bo nawigacje sa dla
półgłówków którzy głosuja na Tuska

Haha GPSy i mapy do nich nawet przy prawidłowym użytkowaniu potrafią płatać niezłe figle, a my ślepo im wierząc dopiero na trasie orientujemy się, że coś ewidentnie nie halo. Dlatego warto kupować taki sprzęt tylko w sprawdzonych sklepach, a takim jest wasserman.pl, który oferuje bardzo konkurencyjne ceny :)

Gość tożtoszok
DOSTAŁAM OKRES!

Gość Czerstwy dziadek
Musztarda, nagłupsza istoto na Kafeterii :D Bo wersja z chomika ma zablokowane inne trasy. Automapa zawsze prowadzi wiesniaków polnymi drogami 🖐️

Gość LpDree
Gdyś dostała którąś z Peiyinga nie byłoby problemu ;) Poczytaj testy na różnych serwisach zawsze są w czołówce.

Gość Bart_kowa
Fakt zalezy "czyja" ta nawigacja i jaką ma mapę wgraną! Kupic pierwszą lepsza z brzegu nie jest problemem!

Gość kardio
o ile do urządzeń można mieć zastrzeżenie to akurat automapa nigdy mnie nie zawiodła.

Gość Bart_kowa
Ok. A jakie nawigacje w dobrej cenie możecie polecić??

Gość benek44
Ciekawie wygląda oferta od GPS Polska (gps-polska.pl). Firmę znam od lat, kupowałem u nich pierwsze urządzenia nawigacyjne już jakieś 5 lat temu, także mogę potwierdzić ich rzetelność, kompetentne podejście i to, że nie sprzedają dziadostwa ;P Wszelkie homologacje, dostęp online – wszystko tutaj jest dopięte jak należy ;-)

Gość gość
Ja kupiłem nawigację od zagranicznego producenta i wgrałem polskie aktualizacje i wyszło o wiele taniej niż gdybym kupił w Polsce. koszt na allinside.pl to niecałe 200 zł + aktualizacja i jestem do przodu 500 zł.