Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta Niuniaa

Kobiece dziewczyny górą i na tą okazję ciekawy wierszyk

Polecane posty

Gość Puszysta Niuniaa

Jeśli kobieta to nie okruszek, zaokrąglony jak bombka brzuszek więcej rozkoszy w sobie pomieści niż wychudzonych desek czterdzieści... Idź w świat wędkarstwa czerpać nauki- lepiej polować na duże sztuki ;-) Z pozdrowieniami - PUSZYSTA NIUNIA :-)

Gość Kasiczkaaaaaaaa
Brawo brawo ! Ktoś wreszcie zaczyna nas doceniać :-) Na kości to tylko pies poleci :P Buziaczki dla wszystkich dumnych okrągłych dziewczyn od kuleczki 🌻

w kuleczki zawsze można więcej wlać niekoniecznie alkoholu :P

okrąglutkie..hmm to znaczy jak bardzo okrąglutkie?

Gość Kasiczkaaaaaaaa
Np taka jak ja - 158 cm i 92 kg :-) Mięciutka i duża :-) A w łóżku się nie poobijasz ;-)

Gość Puszysta Niuniaa
Sorry zjebalam to mialo byc inaczej

Gość cknuyt
i tak najlepsze są kobiety szczupłe. a grube niech oszukują sie dalej, że sa sexi. a prawda jest taka, ze ZAWSZE szczupła dziewczyna ma przewagę nad grubą

ale długo nie mozesz bo zadyszka i sie męczysz...

Gość cknuyt
to co napisałem wyżej jest brutalne dla grubych kobiet ale niestety prawdziwe. Taka jest rzeczywistość

miedzy "kobiece" a "puszyste kuleczki" jest jakies 15 kg roznicy niezaleznie od tego ile sie wleje Regres :)

15 kg ? to znikoma różnica :P prawie nie zauważalna :P

Gość adnld
a ten tytuł który podała autorka to zaprzecza sam sobie. od kiedy grubaska jest kobieca? mi kobiecość kojarzy się ze szczupłymi paniami. chyba, że to prowo?

przerwa na kawał :) Jasiu z tatą stoi w kolejce. - Tato popatrz jaka gruba pani. - Jasiu daj spokój. Nagle wydobywa się dźwięk komórki z kieszeni grubej pani: - Tyyt, tyyt, tyyt... - Tato! Uważaj cofa!

Gość Puszysta Niuniaa
Sama jesteś prowo :o Puszysta kobietka to nic innego jak kobieca kobietka. Ma przynajmniej piersi i biodra szersze, kości nie wystają i nie wygląda jak szkielet. Więc proszę nie obrażać dobrze ? :o

Gość adnld
moja dziewczyna jest szczupła. Nie ma wystających kości. Ma za to piękne piersi, biodra i tyłeczek. Jest bardzo sexi i kobieca. A prowo to jest ten temat

puszysta kobietka to nic innego jak zwałki które wylewają sie spod zamałych spodni,szeroka d*pa,wielkie cycki a brzuch jeszcze większy... i zero szans na kupienie fajnych ciuchów,bo w takich rozmiarach szyją tylko spadochrony....

Gość Puszysta Niuniaa
Mam gruba dupe a policje pierdole wiedza o tym w kazdej polskiej szkole!

Gość Słodka jak karmel
Ja np jestem puszysta ale przy tym mam bardzo małe piersi i to jest mój największy kompleks :o Czy puszysta z małymi piersiami ma szansę na faceta ?

Gość lbsp
puszyste dziewczyny zwykle mają obwisłe piersi.a szczupłe mają jędrne. wolę już kobietę z mniejszymi ale jędrnymi piersiami niż puszystą z obwisłymi

Gość asssmiii
Ok, ja sama nie jestem bardzo szczupła, ale dbam o siebie, natomiast te puszyste i okrągłe dla mnie nie są apetyczne czy sexy. Może jeszcze użyjmy jednego słowa- zmysłowa. Ale to też jakoś nie pasuje mi do kobiety ważącej powyżej np.75 kg, przy wzroście w granicach 165-180 cm. Ale wiadomo, jedna kobieta waży 60 kg i wygląda szczupło a inna tyle samo i już jest jej trochę za dużo. Chyba to zalezy troszkę, od rozkładu tłuszczyku na ciele ;) Ale gdybym byla mężczyzną wolałabym kobiety w rozmiarach 36, 38 lub 40. Nie więcej nie mniej. pozdr.

Gość karolinka,?>/,//
Kobieca kobieta nie może byc otyła. Ja mam np 160cm wzrostu i 55 kg, mam kobiece kształty i uważam,ze nie powinnam więcej ważyć....

Gość Justynkaszczuplaniekoscista
Proste: kobiety takimi tematami się POCIESZAJĄ. To wychodzi z ich kompleksów, chcą pokazać innym, że są silne, pewne siebie, odważne, lepsze. Ale niestety zdradzają się tym, że probuja zwrócić na siłę na siebie uwagę. Samym pisaniem na forumr Przecież kobiety normalne, tj szczupłe, nie kosciste, ładnie zbudowane, zgrabne, jędrne nie zakładają tematów które apelują: MY TEŻ JESTEŚMY SEXY!! A NAWET BARDZIEJ ! YEAH !! TAK!! , Niestety : Drogie puszyste kobietki, prawda jest inna, prawda jest krzywdząca dla was. Oczywiscie: są ludzie którzy lubią takie jak Wy, nie zaprzecze, każdemu podoba się cos innego, ale nie myślcie ze nagle zawrócicie cały swiat i wrócimy do wieku rubensowskich kształtów. Stereotypy nie są często fajnie, przesadzone, daja skrzywiony obraz piękna ale.. hej.. kobiety.. bez przesady. Apele , jakie Wy to nie jestescie "mniamniusie" tylko Was ośmieszają. Topikiem na kafeterii nie pokażecie niestety , ze jesteście seksowne, piękne : to trzeba zrobić w słoneczny dzień przy grupce osób, z pieknym uśmiechem i pachnącą skórą. Mam nadzieję, ze nie macie z tym problemu. Boże, dziękuję, że jestem szczupłą, filigranową kobietką. Amen.