Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie mogę spać przez Niego

Korzystał ktoś z feromonów?

Polecane posty

Jest jeden chłopak za którym szaleję, próbowałam wybić go sobie z głowy, ponieważ on nie jest mną zainteresowany. Fakt, czasem sam podejdzie, zagada, uśmiechnie się ale nic więcej. Pomyślałam, że może zakupię feromony i spróbuję z nimi. Czy ktoś korzystał z tego i może podać jakieś sprawdzone firmy? Z góry dziękuję.

podnoszę

Gość nie myj sie przez 2 tyg
to bedziesz rozsiewała feromony

Gość niczym zdechły
halibut :D:D:D

Gość kaRinKa_
ja tam chyba wytwarzam jakieś kocie feromony bo bardzo mnie lubią

Gość Marzennulla
Ja kiedyś miałam coś takiego, z Oriflame. Działały jak cholera. ;D Szefowa ode mnie też kiedyś pożyczyła i się śmiała, że rzeczywiście działają. ;]

Feromony są tak samo skuteczne jak rzucanie uroku. :classic_cool: XXI wiek a ludzie dają sobie takie kity wciskać.

Ja miałam niedawno takie perfumki, nie za drogie wcale, niby z feromonami:p i powiem wam, że prawie każdy facet komplementował mnie, że ładnie pachnę. Kobiety zresztą też.

Jak na razie nie ma żadnego naukowego dowodu potwierdzającego w ogóle istnienia czegoś takie jak feromony, stąd ja uważam dyskusję za zamkniętą. Co nie oznacza że inni nie mogą sobie o gusłach pogadać. 🖐️))

Myrevin - no co?:p Nie kupiłam ich, bo miały feromony. O tym doczytałam dużo później.

Istnienia czegoś takiego jak LUDZKIE feromony* Poza tym potem cały czas trzeba by ich używać by nadal wydawać się atrakcyjnym, bez sensu.

Gość kaRinKa_
no właśnie - cały czas się tak tiuningować

Napisałem, nic mi do tego jak ktoś chce o gusłach gadać. :P Jeszcze jedno, nawet jak odkryją cząsteczki tych hipotetycznych feromonów, to co każda kobieta wydziela takie same? To poco je używać, skoro uwalnia takie same, jeśli każdy człowiek inne to jak dobrać odpowiednie do tego kogo chcemy uwieść? Dla mnie to oczywiste hochsztaplerstwo, ale jak chcecie napychać kieszenie oszustom.. :P

Gość gość
A ja używam feromonów do przyciągnięcia mężczyzn ( ze sklepu http://pherowin.pl) i chwalę sobie ich skuteczność. Widzę że naprawdę mierzą mnie wzrokiem i podobam się im.