Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaaaaaaaaaa

Znowu pokłociłam się z facetem

Polecane posty

Gość elizaaaaaaaaaaaa

przyszedł do mnie rano . Bo ma dzisiaj egzamin w moim mieście. kochaliśmy sie 2 razy jak zwykle myslał tylko o sobie nawet mnie nie popieścił.. POtem jak podkrawiłam po stosunku bo czasem tak mam bo mam nadżerkę to powiedział ,, o fu znowu krwawisz usun szybko tą nadżerkę" potem zaczeliśmy sie kłocić bo zrobiło mi sie przykro ,a on chcial żebym mu poprawiała krawat. itd ,a ja nie chciałam bo się obraziłam.To stwierdził ,że jakby mogł być ze swoją kol ,o którą jestem zazdrosna to 5 mn by się nie zastanawiał.. i ,żebym się nie gapiła w lusterko bo i tak mi powie ,że jestem brzydka.. Wiec ,że mówił to żeby mi sprawić przykrość ,ale mu sie udało.. a ja mam jutro egz bardzo wazny i on mni jeszcze tak zdenerwował

Gość elizaaaaaaaaaaaa
Co gorsze obcy ludzie mi nie raz mówią kompementy ,jego koledzy i znajomi mówią jaka to ja ich zdaniem ładna jestem ,a mój własny facet mi mówi ,że jestem brzydka.. wiem ,że na złość mi to mówi bo wie ,że mnie to zaboli... ale faktycznie to boli kocham go ,ale ja już nie mam siły nie raz

Gość Mała misia:)
olej takiego chlopaka

Gość elizaaaaaaaaaaaa
walczyć o to czy z nim zerwać ?

Gość łaniaaaa:P
" nadżerkę to powiedział ,, o fu znowu krwawisz usun szybko tą nadżerkę"" kochasz sie majac "syfa" :/ ????? Ja to bym sie nie dała dotknac w tym czasie dopoki bym sobie nie pozałatwiała wszytskie na cacy :P "To stwierdził ,że jakby mogł być ze swoją kol ,o którą jestem zazdrosna to 5 mn by się nie zastanawiał.." a dlaczego nie moze byc? ma faceta? "Wiec ,że mówił to żeby mi sprawić przykrość ,ale mu sie udało.. a ja mam jutro egz bardzo wazny i on mni jeszcze tak zdenerwował" oj biedactwo biedactwo chyba dasz ciała :/

Gość elizaaaaaaaaaaaa
dzisiaj nawet nie mam zamiaru się jakoś bardzo tym przejmować i denerwować bo mam jutro ważny egzamin.. ale przykro mi jest i tyle..

nie dziwiwe ci sie ze jest ci przykro

Gość elizaaaaaaaaaaaa
łania- nadżerka to nie jest,, syf" tylko gin mi mówił ,że lepiej jej nie ruszać bo nie mam takiej potrzeby więc ją lecze ,ale czasem podkrawiam np po stosunku. pewnie ją niedługu usunę dla własnej wygody choć po tym będe kiedys musiała mieć cesarke

"To stwierdził ,że jakby mogł być ze swoją kol ,o którą jestem zazdrosna to 5 mn by się nie zastanawiał.." a dlaczego nie moze byc? ma faceta?

Gość elizaaaaaaaaaaaa
a ciała nie dam ,zdam ten egz mam nadzieje . na pewni nie zawale go przez niego. Zresztą.. jak można być takim chamem.. on wie co mi sprawi przykrość i celowo to mówi..

Gość elizaaaaaaaaaaaa
tak ona ma faceta

" on wie co mi sprawi przykrość i celowo to mówi.." a czemu miałby ci to mówic celowo? moze to było szczere?

Gość elizaaaaaaaaaaaa
może ,ale on wie jakie są moje czułe punkty więc gdyby nie chcaił mi sprawić przykrości to by tego nie powiedział..to dziwne ,że obcy faceci potrafią mi mówic komplementy ,a on nie

",że obcy faceci potrafią mi mówic komplementy ,a on nie" moze cie nie lubi? :P Powielam pytanie: "To stwierdził ,że jakby mogł być ze swoją kol ,o którą jestem zazdrosna to 5 mn by się nie zastanawiał.." a dlaczego nie moze byc z nią? ma faceta?

Gość elizaaaaaaaaaaaa
w seksie tez nie mysli o mnie tylko o sobie.. ja mam mu zrobić dobrze potem się kochamy , on dochodzi i koniec.. nawet się nie przytulamy potem. co je jestem dziwka?

Gość elizaaaaaaaaaaaa
pisałam ,że ma faceta. ale to bez znaczenia jak sobie chce isc do innej to mnie niech da świety spokój

eliza chcesz pogadac na gg?

"ale to bez znaczenia jak sobie chce isc do innej to mnie niech da świety spokój" a moze nie poszedł bo nie chce? a moze nie poszedł bo tamta nie jest wolna :) Ale jak tylko sie zwolni to pojdzie ;) pojdzie do niej i bedzie ja całował :) usmiechał sie do niej i to wszystko fajnego co z nim przezyłas ona bedzie przezywac :) straszne

do elizaaaaaaaaaa takie pytanie mam; dlaczego po usunieciu nadzerki bedziesz miec cesarke???????????????

Gość errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mysle, ze powinnas z nim zerwac, on z toba by zerwal bez mrugniecia okiem wiec po co sie meczysz w takim ukladzie??

Gość elizaaaaaaaaaaaa
moje gg to 33919251

Gość elizaaaaaaaaaaaa
bo tak gin mi powiedział ,że będę mieć cesarkę jeśli ją usune

Oo nie wierze w to.

coo??? ja tez miałam usuwaną nadzerke i normalnie rodziłam dwa razy. ty lepiej zmien gin. bo to sie usuwa jak najszybciej,a tymbardziej ze krwawisz

Gość dziwny ten gin
zmien gina, i z inym porozmawiaj o wymrazaniu, mi po wymrozeniu ustapilo wiele dolegliwosci-czeste infekcje, nieprzyjemny zapach okres mniej bolesny itp... a twoj obecny gin jest dziwny

pewnie za każda wizyte u ginekologa płacisz i tak cie zwodzi konsultacjami,az w koncu bedzie za pózno i nie bedziesz mogła miec dzieci.....

prawda jest taka ze chyba mu niezle w kosc dałas. a jak szczezrze przed sama soba jestes wstanie powiedziec ze nie dałas to moge ci tylko powiedziec ze nic juz napewno z tego nie bedzie :)

Gość a moja matka kiedyś
mam dla Ciebie autorko dobrą radę. zmień nie tylko ginekologa, ale i faceta.