Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

liquid leggings

Polecane posty

Czyli wodne legginsy. Co o nich myślicie, podobają się Wam? Moja dziewczyna ma takie spodnie i muszę powiedzieć, że wygląda w nich bardzo seksownie. Zakłada je nieraz na imprezy, a czasem tak po prostu.

Gość wkurzonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak to wyglada??:D

Gość wkurzonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi sie takie nie podobaja...dziwne sa...wogole niewygodnie w takich jest bo przymierzalam kiedys

Gość nosiłam takie
3 lata temu,teraz już mi się "przejadły " zbyt oklepane

Gość pips ewakuacja
mnóstwo osób nosi teraz te legginsy, taka moda. jeśli Twoja dziewczyna wygląda w nich fajnie, to fajnie, gratulacje :) ja jednak uważam, że jest to już oklepane. nie wiem, może też mieszkam w takim mieście, ale u mnie dosłownie co trzecia dziewczyna nosi coś takiego i stało się to już trochę opatrzone, nudne. cóż, gusta są różne. ja osobiście nie noszę, bo nie podobają mi się. :)

Bardzo ładne i seksi:) Ja bym chciała takie, ale w stalowym odcieniu. Nigdy w sklepach tego nie widziałam, ale ja mieszkam na zadupiu. Albo się nie znam.

nie zauważyłem, żeby co trzecia dziewczyna takie nosiła ( mieszkam pod Wa-wą). Ale moja świetnie w nich wygląda, bo w ogóle ma bardzo zgrabne nogi. Innym też się w nich podoba. Niektórzy mówią, że takie spodnie są trochę dziwkarskie

A tam dziwkarskie. Odważne, to lepsze określenie. A stalowe są moim marzeniem. Ale ja trochę jednak za niska jestem:o

odważne- fajnie że tak uważasz. Moja dziewczyna ma 165 cm, do tego jak założy obcasy to jakieś 175 cm. A ty ile masz?

Ja mam tylko 160:( Ale nogi mam w miarę - tzn. to jedyna część mojego ciała, z której jestem zadowolona.

fajne są.. może i oklepane trochę, ale jeśli pasują do charakteru to ok :) ja osobiście chciałabym takie nosić ale mam za chude nogi :/ jeśli laska ma zgrabne nogi i pupę to jak najbardziej :)

to nie masz się czym przejmować. Moim zdaniem obcasy świetnie pasują do takich spodni. Zresztą, gdzie jest powiedziane, że legginsy pasują tylko wysokim dziewczynom.

no niestety nie orientuję się. Moja dziewczyna ma słabość do szpilek i na imprezę obowiązkowo muszą być. Jest wtedy wyższa od niektórych chłopaków, ale trudno.

Uwielbiam ;) na nogach i pupie zgrabnej pani :D Bardzo sexy ale raczej tylko czarne. Może i oklepane ale szpilki też są oklepane :D nie mówiąc o jeansach :D Gdy mi się coś podoba to mnie nie obchodzi czy to jest oklepane. Bdsm też jest już lansowane aż do znudzenia ale jakoś lubię nadal 🖐️

Gość laki laki
mieszkam w uk i tutaj od dawna nie widzialam nikogo w tym badziewiu!! ale w polsce wielki hit wiejskich dyskotek

widzę, że całkiem sporo z Was lubi takie spodenki. A gdzie je zakładacie? Bo do pracy to chyba nie bardzo się one nadają?

Gość szalonytom
dla osób mających kłopty z relacjami z płcią przeciwną bardzo dobrym rozwiązaniem są kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja jestem bardzo zadowolony z tego, jak zmieniło się moje podejście do kobiet. Z cichego i nieśmiałego informatyka zrobili prawdziwego uwodziciela ;) naprawdę warto skorzystać www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

są opinie, że takie spodnie łączą się właśnie z klimatami bdsm i w ogóle femdom. Zgadzacie się z tym?

do tego raklamowca nie mam do kurwy nędzy problemów z relacjami z płcią przeciwną :) Lansowanie, trochę za mocno powiedziałem, ale net jest pełen tego typu treści. To już nudne się staje :D Nie ma tu jakiejś Pani która lubi takie legginsy i bdsm i w ogóle czuje, że nie ma się do kogo przytulic, w tych legginsach ;)

moja lubi leggingsy. BDSM? Hmm, czasem bawimy się w dominację, ale nie nazwałbym tego bdsm.