Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa

Czy iść z nim na studniówkę??

Polecane posty

Witam. Niedawno kolega poprosil mnie, abym szla z nim na studniówkę. Zgodzilam się ponieważ lubię takie imprezy. On nie jest zbyt ładny..ale ja sobie myślę, ze nie idę z nim ze względu na urodę tylko żeby się wybawić i przy okazji poznać nowych ludzi;) moja koleżanka rozradza mi,że skoro jest brzydki to żebym z nim nie szła. Trochę namieszała mi tym w głowie..ale jednak przeważa moje podejście,że nie idę z nim dla ozdoby! co zrobilibyscie na moim miejscu? pytanie do wszystkich, ale w szczególności do kobiet ;)

??

Gość co za idiotka z tej kolezanki
nie sluchaj jej. baw sie dobrze poprostu

Gość grazkatoja
Koleżanka Ci zazdrości, jej pewnie nikt nie zaprosił i nie zaprosi. A chłopak jak nie jest za przystojny, to tym bardziej będzie dumny, że ma ładną dziewczynę obok siebie i zadba o to, żebyś dobrze się bawiła. Idź, bo będziesz żałowała na pewno jak odmówisz.

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość kjh
pewnie, ze idz i baw sie dobrze

dziekuje:) wlasnie dzisiaj zapisalam sie do fryzjerki, sukienke juz mam jeszcze tylko kupię buty i dodatki i pojde!:)

Gość idź i baw
sie dobrze, chłopak mimo ze nie jest przystojny moze byc np swietnym tancerzem i bedziesz sie swietnie bawic z nim, lub poprostu wesolo spedzicie czas:) nie przejmuj sie gadaniem kolezanki, takie gadanie jest strasznie głupie, swiadczy źle o kolezance strasznie pozno masz ta studniówe:) moja studniowka tydzien temu byla najwspanialsza na swiecie, nadal nią żyję:) pozdrawiam

ja zostalam wychowana tak ze nie wygląd jest najwaziejszy i tego sie trzymam :) mam nadzieje, ze i ta będzie udana;) mimo,że nie moja ;D

no teraz to mam powazne wątpliwości co do tego czy iść.. wczoraj pisząc tak z tym chlopakiem dowiedziałam się, ze nie mial zamiaru po studniowce odwieźć mnie do domu..dopiero gdy napisalam ze ja chce wrocic normalnie do domu to odp zebym nic sie nie martwila bo kolega mnie odwiezie chociaz plan byl taki ze nikt nie bd kierowac bo kazdy chce się napić.. a jezeli on chce mnie wykorzystac? co o tym myslicie?

Gość maharajak
taaa na pewno chce cie zgwalcic i porzucic gdzies w lesie :o

Gość Mała misia:)
Kurcze nie ma za wesolo bo nie wiadomo co teraz myslec i co oni kombinuja a nie moze ktos po ciebie przyjechac z rodziny?

moze, ale boje sie isc mam jakies dziwne przeczucia

Gość Mała misia:)
to moze lepiej nie idz co??

tez o tym mysle..moze maja jakis plan , nie wiem o co tak naprawde chodzi