Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina z Lublina

Kiedy facet zaczyna sie tak zwracac

Polecane posty

Gość Paulina z Lublina

To nowa znajomosc, nie jesteśmy malolatami, do tej pory mowil mi po imieniu, a wczoraj ... kochanie .. czy to nie za wczesnie na takie zwroty ?? Facet nie wyglada na bawidamka . Odniesc sie do tego jakos w rozmowie z nim ,czy raczej nie poruszac tego tematu ??

do tej pory mowil mi po imieniu, a wczoraj ... kochanie .." Pewnie poznał inną i nie chce was pomylić Po prostu bezpieczniej dla niego jest jak sie zwraca do ciebie "kochanie" Mylić imiona to duże fox pa :P

Gość Paulina z Lublina
Haha , Regres ---- to, że powiedzial kochanie nie oznacza, ze przestal zwracac sie do mnie po imieniu w ogóle :)

Gość nastepny etap
to bedzie ----- ty kurwo. niestety.

Gość Paulina z Lublina
Faith Hope Glory ----- idz lepiej na spacer chlopcze , przewietrzysz mózg i ochloniesz :)

Gość telefax
penie mu sie wypsneło:-) :-)

Gość lepiej fiolet
mój powiedział mi, że mnie kocha po 3 miesiącach znajomości i doznałam wtedy szoku. od wtedy mówił do mnie kochanie :)jesteśmy razem już 10 lat i codziennie tak do mnie mówi, rzadko kiedy po imieniu.

Gość stopzegar
Faith Hope Glory ma racje:) jeżeli tak było i było mu okej to jesteś jego kochaniem;-)

Gość Paulina z Lublina
NIc miedzy nami nie bylo, tylko calus w policzek.

wiec kim dla ciebie jest ? heh uprawiasz z nim seks jak z kolega ,ze masz pretensje jesli powie kochanie>? " Bo kobiety uwielbiają taką problematykę ... ma dziewczyna fajnie , sex fajny pewnie mineta fajna Jest miło i przyjemnie ale nie trzeba sie do czegos dojebać :D bo inaczej byłoby nudno chłopka w przypływie emocji powiedział jej kochanie , chciał może wyrazić cos tym słowem , może po prostu najzwyklej na świecie chciał zrobić przyjemność słuchaczce ... a ta juz doszukuje sie dziury w całym Podejrzewam ze jakby koleś zwracał sie do autorki "suko" to tez byłoby to podejrzane taki typ kobiet brak problemów = to trzeba je wymyślić

Gość regres - faux pas , jesli juz
Kochanie nie jest specjalnie czulym zwrotem, tak i obca sprzedwczyniu w sklepie potrafi sie odezwac do klientki. To nie musi nic specjalnego oznaczac, zreszta zalezy od faceta.

regres - faux pas , jesli juz" Oczywiscie ze tak masz rację ,mój błąd :D

Gość Paulina z Lublina
Regres ---- jesli już chcesz komentowac jakies moje zachowanie to odnos sie raczej do tego co ja pisze ok.Napisalam wyraznie seksu nie bylo, to nowa znajomosc , spotykamy sie dopiero miesiac . Jestem zwyczajnie zdziwiona tym zwrotem po tak krótkim czasie. No ale ok, skoro teraz to norma . Dziekuje wszystkim za wypowiedzi , bay

Napisalam wyraznie seksu nie bylo, to nowa znajomosc , spotykamy sie dopiero miesiac ." miesiąc i zero seksu ? tym bardziej że nie jesteście młokosami ? No cóż może po prostu robisz pyszne frytki i chłopak cie w ten sposób komplementuje :P

co by bylo gdyby powiedzial do autorki "Robercie"... :)

Gość podniosee
regres jestes popierdolony :O

tak Regresie, bo kazdy zwiazek doroslych ludzi zaczyna sie od seksu :) ha ha moze latwej panny i ruchacza 🖐️

tak Regresie, bo kazdy zwiazek doroslych ludzi zaczyna sie od seksu" no nie :) prosze cię ... miesiąc czasu to i tak długo :) ja rozumiem mieć 18 lat to trzeba trochę pochodzić sobie ze sobą Ale np kobieta lat 30 , która czeka na pierwszy raz z gościem z którym spotyka sie codziennie i ona mówi ze miesiąc to za wczesnie na sex jest dla mnie co najmniej dziwna :D w wielu przypadkach po prostu zgrywa niedostępną a tak naprawdę grzeje sie od środka niczym farela w PRL-u ;)

Gość Paulina z Lublina
Regresie ---- gdzie ja napisalam , że widujemy sie codziennie ?? Nie osadzaj kogos po tym co sam sobie w glowie ukladasz. Znamy sie miesiac, widzielismy sie chyba 5 razy, dzwonimy, piszemy do siebie. Oboje pracujemy wiec widywanie sie codziennie jest zwyczajnie niemożliwe. Może u innych jest inaczej, nie wiem, malo mnie to obchodzi, dla mnie to za wczesnie na seks.

a kto majac 30 lat codziennie sie spotyka ? " No ja sie spotykałem :) jak miałem 30-tke nawet spaliśmy ze sobą codziennie bo zamieszkała u mnie taka jedna :D na szczęscie to już przeszłosć autorko nie przesadzaj zrób krok na przód ... a słowo "kochanie" to nic wielkiego zwykły odnośnik do kobiety , czasami rzucony w żartach , czasami z czystej sympatii :D

moze sie od srodka grzac, ale lepiej sie powstrzymac" tylko po co ? i w jakim celu?

u mnie tez tak bylo, szybko zaczal do mnie mowic slonko, kochanie, skarbie... potem powiedzial ze mnie kocha i po paru miesiacach zaczelismy byc razem.

haha miesiac znajomosci bez sexu to za dlugo???? ja na bank wczesniej niz miesiac bym nie dala... i nie o to chodzi ze mam takie zasady, tylko po prostu facet z ktorym znam sie miesiac jest jeszcze obca mi osoba i w ogole... no, chyba ze by to byla wielka milosc od pierwszego wejzenia, to co innego, chyba.

Gość łaniaaaa:P
"no, chyba ze by to byla wielka milosc od pierwszego wejzenia, to co innego, chyba." nie chyba a raczej chwilowa utrata swiadomosci, połaczona z debilizmem i cofnienciem sie do bycia nastolatka ... pilnuj sie bo nic z takich rzeczy nigdy nie wychodzi. podstawa fajnego zwiazku jest przyjazn no i szczerosz.... "miłosc od pierwszego wejrzenia"??? prosze cie to pomyłka i ................... porazka.