Kornelia1900 0 Napisano Luty 17, 2011 Mam pytanie do kobiet stosujących plastry evra. Ja dopiero niedawno zaczęłam i chciała zapytać o Wasze doświadczenia. Jakie dla Was jest najlepsze miejsce do przyklejenia? Mnie jego brzegi się brudzą, od spodu trochę ten klei się brudzi - wygląda to nieestetycznie - można to jakoś zminimalizować? I czy Wam też się trochę ten plastry marszczy? Mnie się przesunął na saunie, podczas kąpieli się nieco odkleił. Pewnie najlepsze miejsce to na ramieniu, bo gdzie indziej - łopatka, pośladek czy podbrzusze - to podczas seksu można go zedrzeć niechcący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawerka80 0 Napisano Luty 17, 2011 hejka ja stosuje plastry juz od 8 lat, odkad pojawily sie na rynku polskim. niemam zadnych skutkow ubocznych i sa dla mnie idealnym srodkiem antykoncepcyjnym:)) no i do tej pory dzialaja niezawodnie a to najwazniejsze:)) na poczatku stosowania naklejalam na ramie, ale w lecie gdy skora sie opala malo fajnie to wyglada, jak dla pokazywanie plastra tez jest malo fajne, bo kogo to obchodzi co ja mam na ramieniu i daltego zmienilam miejsce naklejania i naklejam plaster na posladkach, tam jest widoczny tylko dla mnie i mojego meza i nawet jak obramowka troche sie ubrudzi to nikomu nie szkodzi i nie szpeci:)) raz na jednym posladku , raz na drugim i tak w kolko:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia1900 0 Napisano Luty 17, 2011 Ale czy podczas seksu się nie zerwie? Czy po prostu unikacie takich pozycji, gdzie Ty leżysz? Ja czuję się ok - omija też układ pokarmowy, a wcześniej brała Yasmin kilka lat i organizm domagał się zmiany. Ciągle na niego uważam, może przesadnie, ale czy na początku nie miałaś obaw, że się odklei? No i czy się Tobie też marszczy. Wspomniałaś, że masz na pośladku - zawsze jest na swoim miejscu? Mi ślad na ramieniu od tygodnia nie zniknął, na łopatce nie jest wygodnie:) a nie chcę nosić na ramieniu, bo nie chcę, żeby wszyscy go oglądali;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia1900 0 Napisano Luty 17, 2011 Na pośladku, to mniej więcej w którym miejscu najlepiej? Chyba bardziej u góry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawerka80 0 Napisano Luty 17, 2011 na poczatku wiadomo ze byl stres, czy zadziala czy sie nie olepi , nie odpadnie, ale z czasem wszytsko minelo. plastrek czasem sie pomarszczy,czasem rog sie odklei, zwlaszcza po basenie, ale nic wiecej sie nei dzieje, obramowka mi sie od majtek brudzi ale to tez nie przeszkadza w jego dzialaniu. sex uprawiamy w kazdej pozycji i nie mysle wtedy o plastrze:)) stosuje go jzu naprawde dlugo i w roznych sytuacjach sie znajdowalam i naprawde jestem zywym przykladem ze dziala skutecznie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia1900 0 Napisano Luty 17, 2011 Świetnie mi to słyszeć:) bo to, że się marszczy nieco mnie niepokoiło. Zdaję sobie sprawę, że to plaster, więc nie będzie idealnie przylegał cały czas, ale niepokój był, tym bardziej, że po pierwsze: stosowała tabletki, a po drugie - raz się nieco odkleił podczas kąpieli i przy wizycie na saunie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawerka80 0 Napisano Luty 17, 2011 a naklejam poprostu na posladek, raczej na srodku, no chyba ze jakas krostka sie pojawi to ja omijam i naklejam troche obok, nizej wyzej nie ma znaczenia.:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia1900 0 Napisano Luty 17, 2011 Dziękuję za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 444444 Napisano Kwiecień 8, 2011 mam do odsprzedaży 1 opakowanie plastrów Evra (zawiera 3 plastry). Plastry były zakupione w styczniu 2011 ważne do 2012. Cena zakupu w aptece to 55 PLN. Cena do negocjacji. Kontakt worzel@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia124 Napisano Lipiec 5, 2011 czesc dziewczyny stosuje plastry od 3 miesiecy jestem zadowolona, chociaz na poczatku zle sie czulam teraz jest dobrze. mam pytanie poniewaz ostatnio wsyztkie 3 plastry przykleilam prawidlowo i bylo wytstzko ok ale ostatni odpadl mi 2,5 dnia przed odklejeniem , czy jest jakies ryzyko ? i czy to wcale nie przeszkadza? mi sie osobiscie wydaje ze nie ale czekam na odpowwiedzi, to dla mnie bardzonwazne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malakh Napisano Sierpień 7, 2011 Witam. Właśnie dzisiaj odklejam mój pierwszy plaster. Wydaje mi się że najlepszym miejscem jest podbrzusze (nie chcę też żeby plaster był widoczny). Przez pierwsze 3 dni trzymał się idealnie, dopiero po 4 krawędzie ciut zaczęły odstawać ale z tego co przeczytałam to normalne i nie osłabia to działania. Na pewno w godzinę po przyklejeniu lekkie uczucie mdłości i ból brzucha. Dzisiaj w dniu zmiany plastra - podobne objawy plus niewielkie plamienia. Jak twierdzi gin jest to normalne i nie ma powodów do niepokoju (oby:). No i ciut niepokojące dziwne mrowienia czasem w łydkach.. Polecam super stronkę na temat EVry http://www.ela.skoworodko.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malbikk 0 Napisano Sierpień 9, 2011 plastry evra na sprzedaż 50 zł za opakowanie. malbik@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach