Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabia

Dla tych co mają problem z cerą..

Polecane posty

Gość Sabia

Słuchajcie, odkąd pamiętam miałam problem z cerą. Dodam, że mam 26 lat i ciągle coś mi wyskakiwało na twarzy. Chodziłam po aptekach kupowałam drogie kremy, maseczki itp. jednak to nie przynosiło efektu. Postanowiłam, że zacznę stosować kremy i mleczka bardzo delikatne dla cery. Kupiłam krem pielęgnacyjny dla dzieci bambino, nim zmywam makijaż, oraz nakładm go na noc. Mimo, że tym kremem ciężko jest zmyć np. tusz, to kupiłam mleczko do demakijażu Johnson'a. Słuchajcie, efekt juz po tygodniu:) Nie pamiętam kiedy miałam taką ładną cerę:) Chciałam się z Wam tym podzielić, mając nadzieję, że komuś się przyda ta informacja. Na prawdę polecam! Pozdrawiam

Gość Rozszpunka@
mnie po kremie bambino i innych kosmetykach polskich dla dzieci dopiero obsypało,a wszystkjo za sprawą tych zapychaczy zapewne typu parrafinum liquidum,jeżeli chcecie używać kosmetyków dla dzieci polecam te z Rossmana z serii babydream ,tanie a dobre

Gość Sabia
może zbyt dużo ich nakładałaś, bo też nie można przesadzić.. ale zgadzam się z Tobą, że kosmetyki pielęgnacyjne dla dzieci są również rewelacyjne dla dorosłych;)

Johnson nie jest rewelacyjny ani dla dzieci, ani dla dorosłych. To największy uczulacz.