Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GROUPON.

SPOTKAC SIĘ Z NIM CZY NIE ??????

Polecane posty

Gość GROUPON.

jestem z nim ponad 2 lata.. ostatnio było źle.. chciałam się wczoraj spotkac to mnie źle potraktował, olał... i powiedział, że nie może.. że jak coś to dziś.. ja nie mam nikogo, mam ttylko jego, wiec lubie spędzac z nim czas, bo naprawdę się kochamy itp... po tym jak mnie wcz potraktował przeprosił... dziś napisał rano sms-a czy go kocham.. ja mimo, ze go kocham, napisałam czemu ma słuzyc to pytanie i że razem nie będziemy. czesto tak mówiłam, więc może nie bierze tego na powaznie.. zadzwonił, powiedzial, ze o tej i o tej kończy pracę i że jak chce się spotkac to abym była.. czuje, ze on wie ze ja przyjade:O a ja się waham, nie chce by był pewien siebie, w domu tez nie chce siedziec, a nie mam nikogo i nie mam gdzie wyjśc.. a jak przyjade i powiem, ze chce pogadac to i tak się skończy tym, że będzie zgoda, on będzie pewien siebie:O nie wiem jechac czy nie.. na 18 miałabym byc.. on po pracy... nie ma co z nim rozmawiac, bo i tak on dalej będzie utrzymywał swoje:O jechac czy nie????

Gość GROUPON.
up up ...

Gość GROUPON.
doradźcie...

Gość GROUPON.
hallloooooo

Gość dziwne...
powiedz, ze dzis Ty nie masz czasu.

Gość GROUPON.
z tym, że on doskonale wie, że ja mam sporo czasu:O nie pracuje, siedze w domu, spedzam czas przed kompem, tu gdzie mieszkam nie ma nikogo senswonego z kim można by było coś zrobic.. a do niego, do miasta mam ok 15 km, fakt busem 25 min jedynie.. nie wiem, nie mam z kim tutaj spędzic czasu, aż mnie nogi, kolana bolą od tego komputera i jeśli nie sptokam się z nim to znowu wieczór, popołudnie przed kompem i tyle

Gość GROUPON.
nie chce by wiedzial, ze ma mnie na skinienie paluszka, ale tez nie chce się nudzic... :O musiałabym niedługo zacząc sie szykowac... obiektywnie ktoś oceni?????

miałam partnera do którego też musiałam się dostosować i często traktował mnie tak ja twój ciebie odwoływał spotkania ,przepraszał i niby było ok .choć nie raz powiedziałam że to koniec ale zawsze wracałam więc był pewny swoje pozycji ,kilka razy odmówiłam to zmienił swój sposób zachwiania ale nie na długo , później znów to się powtarzało nie jestem teraz z nim. Jeśli chodzi o ciebie to ja bym nie pojechał , pojedziesz on będzie wiedził że może robić co chce ,przeprosi i ty od razu polecisz:(

Gość GROUPON.
ja mu powiedziałam przez telefon,że mnie nie będzie.. ale często tak mówiłam i potem jechałam:O i pisałam,że jade nie dlatego aby się spotkac jak para, ale pogadac... konczyło się jak zawsze... raz mysle POJADE, POGADAM, a za chwile NIE, NO NIE... i tak w kółko...

Gość GROUPON.
nie chce aby poszedł do kolegów czy cos jak mnie nie bedzie ale tez nie chce sie narzucac, i w ogóle:O ale się waham SZOK

Gość GROUPON.
??????????????????????

Gość grazkatoja
A on nie moze przyjechać do Ciebie?

Gość GROUPON.
no dzieli nas troche km .. ja od niego mam busa kolo 23 , on zanim by przyjechal po proacy itp to by musisal wracac przed 21.. takze na 2 nie ma sensu ....

Gość no właśnie tak
było już milion takich tematów

Gość GROUPON.
ale ja tu pisze 1szy raz

Gość GROUPON.
no cóż.. szkoda.. myślałam,że będzie tu większy odzew, w koncu tyle tematów i w ogóle.. ;O