Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka1984

W tym dniu buźka jak marzenie - jak to zrobić?

Polecane posty

Gość natka1984

Hej dziewczyny, jak sobie radzicie z przygotowaniem twarzy do ślubu? Idziecie na jakieś zabiegi? Czy inwestujecie w maseczki, kosmetyki itp.? Idziecie na solarium? Ślub mam w maju już teraz rozpoczęłam dietę żeby ciało i cera były świeże, teraz pozostaje mi znaleźć jakieś kosmetyki, które sprawią, że moja twarz będzie jak pupa niemowlaka hehe ;)

Gość szafirek...
ja po ostatnich wakacjach mam kilka przebarwien od slonca wiec od miesiaca chodze do kosmetyczki. poki co mialam 2 zabiego oczyszczajace. do tego w nocy nakladam sobie specjalne kwasy i przed slubem jeszcze z 2 razy pojde na zabiegi oczyszczajace. mam zamiar isc tez na solar, ale twarzy oplac nie bede, bo nie moge po tych kwasach. chce troszke opalic ramiona i nogi. pewnie pojde gora 2-3 razy.

Gość natka1984
Jeśli chodzi o mnie to strasznie nie lubię chodzić do kosmetyczek, byłam w życiu 3 razy i raczej więcej nie pójdę. Chyba wolę zainwestować w jakieś luksusowe kosmetyki i później je mieć dla siebie, niż wydawać kilka razy po 100zł za wizytę u kosmetyczki, która natrze mnie jednorazowo błotkiem i tyle...

Warszawianki borykające się z problemami skórnymi zapraszam do Ambasady Urody (Wilanów). P rzygotowaliśmy specjalne pakiety ślubne, w których skład wchodzą również zabiegi na cerę z problemami. Peeling Crystal na twarz: Zabieg na bazie kwasu askorbinowego dający skórze korzyści głębokiego złuszczania bez użycia peelingów. Głęboko penetruje skórę stymulując regenerację komórek oraz produkcję elastyny i kolagenu. Skutecznie rozjaśnia przebarwienia i głębokie plamy pigmentacyjne, redukuje zmarszczki i blizny, wygładza, odświeża i rozświetla cerę. Peeling Kawitacyjny na twarz :Bezbolesne, głębokie oczyszczanie skóry za pomocą wibracji ultradźwiękowej, która pozwala na dokładne usunięcie nadmiaru sebum z porów i mieszków włosowych, usunięcie zrogowaciałego naskórka oraz pozbycie się bakterii. Zapewnia wygładzenie i regenerację skóry, poprawia mikrokrążenie, dezinfekuje Biomagic Mask na twarz: Zabieg rozświetlający i przywracający równowagę skórze. Zawarte w preparatach aktywne składniki i wyciągi tkankowe pozwalają osiągać spektakularne efekty. Oczyszcza skórę i zamyka pory. Liftinguje i ujędrnia skórę. Skóra po zabiegu jest dobrze nawilżona, dotleniona i elastyczna. Następuje ożywienie jej kolorytu, a drobne zmarszczki oraz bruzdy pozostają wyraźnie spłycone.

Gość trfedw
Nie stresuj się zbyt mocno i miej uśmiech na twarzy, a na pewno będziesz wyglądać pięknie. ;) I nie przesadź z makijażem, bo to chyba najgorsze co kobieta może zrobić swojej buzi.

Gość pij duże ilości wody z cytryną
nie używaj ostrych przypraw i używaj przypraw niewielkie ilości. Im mniej kosmetyków na twarz tym lepiej. Ja odkąd myję twarz tylko mydłem alep, nakładam krem bambino lub nivea i pije dużo wody z cytryną to raz ze pryszcza nie miałam już od 2 lat a wcześniej pełno mi wyskakiwało to 2 że cera jest gładziutka i jasna, bez przebarwień i innego paskudztwa

Gość rirrufhdhd
no za takie rady, to ja dziękuję- to że sprawdza sie to u ciebie, to nie znaczy, że powinnas, to propagowac jako niezawodna metodę. ja mam bardzo ładną cerę, ale po kremie bambino lub nivea, które są na parafinie, to po 3 dniach wyglądałabym jak troll z pryszczami, wągrami i porami wielkości kraterów. i zdecydowana wiekszość ludzi zareaguje niekorzystnie na parafinę.

Odpowiednio wcześniej oczyszczanie, maseczki, solarium Ja miałam jeszcze botox i powiększanie ust

Gość slubkalubka
ja stawiam na maseczke z siemienia lnianego 2 razy dziennie.

Gość slubkalubka
gotowac siemie 15 min, potem nakladac na buzie, 20 min trzymac, bardzo nawilza, przy tym wychodza syfki:)

Gość ilnkka
Coś z kwasami na noc (polecam produkty Biochemii Urody), coś z wit. C na dzień (Filorga Flavo C), nie kombinować z żadnymi "oczyszczeniami" bo takie mechaniczne maltretowanie skóry jedynie pogarsza jej stan, a na pilingi kwasowe to nie ta pora roku. Do nawilżania olejki, żel hialuronowy i sok z aloesu, jakiś prosty krem (ziaja ulga, cetaphil...) i tyle. Żadnych niszczących skórę solarium bo się jeszcze można przebarwień nabawić i dopiero bedzie "piękny" wygląd na ślub ;)