Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korekk

Mężczyzna - introwertyk, mężczyzna nieśmiały

Polecane posty

Gość Korekk

Lubicie takich ?

Gość Korekk
No i następne pytanie : gdzie się podziali tacy mężczyźni? Spokojni, ale nie za grzeczni, marzyciele, pasjonujący się czymś ciekawym, wierni swoim ideałom...Chyba wszyscy już zajęci albo zasilili szeregi zakonu :(

Gość Korekk
Ja kobitka jestem, żeby nie było:P Tak - czuję się ostatnio cholernie samotna. Mam 23 lata i nigdy nie byłam blisko z facetem. Jak ktoś do mnie zarywa, to sami desperaci i zboczeńcy, tacy normalni to są, ale jako kumple.

Gość Korekk
Ja tam uznaję tylko tych z zainteresowaniami, bo trudno być z kimś, kiedy nie ma długich, ciekawych rozmów.

Gość Trrrrriti
Samotni introwertycy siędzą w domu i chowają się tam przed światem.

Gość Korekk
No nie wiem, ale pomarzyć można. Póki co widzę samych czubków, którzy nie wiedzą gdzie wbić swoje przyrodzenie...

Poznam dziewczynę w realu za 1,5 roku. Dziewczyny sa bardzo wybredne i tylko przystojniacy im w glowie wiec poczekam aż im rozumu przybędzie

Gość Korekk
No i wiele tracą. Mogliby wychodzić więcej, powdychać powietrza, bo ciężko ich odnaleźć. Ja też jestem nieśmiała, ale z domu wychodzę w miarę często, nie stronię też od imprez w sympatycznym gronie, chociaż niekiedy drażnią mnie ci podrywacze, jako dość wstydliwe dziewczę czuję się niezręcznie w ich otoczeniu.

Gość Korekk
To samo się tyczy mężczyzn - szukają szczęścia u pięknych kobiet, a swoich koleżanek nie widzą. Masakra jakaś.

Gość Trrrrriti
Wielu z nich jest brzydkich, więc nie mają się komu pokazać.

Gość Korekk
Jak już wyżej pisałam, jestem dość nieśmiałą osobą, chłodną z natury. Nie lubię być zaczepiana przez obcych mężczyzn, tym bardziej, że nie ubieram się ani nie zachowuję prowokująco. Na imprezy chodzę głównie po to, żeby się zrelaksować w tańcu, a nie po to, żeby oczekiwać poznania kogoś. Wolę jak wszystko zaczyna się stopniowo, po przyjacielsku, a nie od razu podryw na 102.

Gość ninest
dla kobiet najważniejsze jest to, jak facet wygląda, a nie jego psychika.

Gość Korekk
Cóż, mnie taki typowy podryw nie interesuje. Raczej wolę pogadać na spokojnie, iść w jakieś ciekawe miejsce. No i choć wyjdę na nieco staroświecką, uważam, że to mężczyzna powinien najpierw przejąć inicjatywę, ale tylko w subtelny sposób.