Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korekk

Mężczyzna - introwertyk, mężczyzna nieśmiały

Polecane posty

jeszcze będziecie mi zazdrościć dziewczyny i życia mam dobre serce i teraz tylko czekam na dziewczynę która jest mi przeznaczona i która doceni spokojne życie a nie przypalanie żelazkiem

Gość Korekk
Dlaczego nie? Może najpierw lepiej się zakumplować? U mnie szanse miałby chyba jedynie ktoś kogo już nieco znam, natomiast po takich przypadkowych znajomościach raczej nie ma się czego spodziewać.

Gość Korekk
Wiem, może to nieco dziwne, ale mnie denerwuje jak jakiś obcy gość podchodzi do mnie i zagaduje tak jakby liczył na coś więcej. Wolę najpierw normalną rozmowę, a potem amory.

Nie mam kumpli i poznam dziewczynę za 1,5 roku. Jak nie wiem. To jest niespodzianka dla mnie. Normalnie nie ma mnie jeszcze teraz w domu. Nie mogę się doczekać kiedy poznam moją dziewczynę dlatego o tym piszę.

"No i wiele tracą. Mogliby wychodzić więcej, powdychać powietrza, bo ciężko ich odnaleźć. " Jestem introwertykiem ale nie powiedziałbym, że coś tracę nie wychodząc do ludzi. Właśnie przez was nie wychodzę :D Kontakt z wami mi nie służy. Mogę też zaświadczyć, że takich się nie szuka. Chyba, że z braku laku. "To samo się tyczy mężczyzn - szukają szczęścia u pięknych kobiet, a swoich koleżanek nie widzą. Masakra jakaś." Introwertycy widzą... "Może najpierw lepiej się zakumplować?" To nie działa. Facet zostaje koleżanką z penisem. Nie ma mowy o związku. Wiem bo mam w tym wieloletnią praktykę.

Gość Brzy dal
Raczej kobiet nie pociągają nieśmiali, a z doświadczenia wiem, że na pewno one nie interesują się mężczyznami wyglądającymi nieatrakcyjnie.