Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiedwoasa

Uwierz w mężczyznę

Polecane posty

Gość jiedwoasa

Uwierzyć facetowi to uwierzyć diabłu, wykorzysta, naściemnia i jeszcze bezczelnie będzie ci wmawiał że to dla twojego dobra. Ostatnio poznałam takiego. Dobry ,poczciwy, niezamożny, ciągle problemy z pieniędzmi, nie ma na ubrania, rachunki ,benzynę. serce pęka z litości normalnie aż chciałoby się zaciągnąć kredyt żeby pomóc. I co się okazuje, okazuje się że facecik nie potrafi utrzymać pieniążków w rączce,ciągle się rozłażą, że zarabia 2 razy więcej od ciebie ale bezczelnie gra na emocjach, gówno go obchodzi że masz 2 razy mniej że żyjesz na krawędzi. Ja pierdolę, to się w pale nie mieści a wygląda na takiego poczciwca że w życiu byś nie pomyślała. Gówno go obchodzą twoje potrzeby, ty sobie od ust odbierasz a on o tym co najważniejsze myśli na samym końcu, ktoś pomoże, ktoś pożyczy na wieczne nieoddanie.

Gość dffsdfasffaa
Widzę że sponsorka się tu znalazła :P

Gość jiedwoasa
jeden na100 taki nie jest, to są PAJĄKI, czyhają aż im coś w sieć wpadnie

Gość Kligga
znam takie przypadki. niedawno zostawiłam faceta i się wyprowadziłam. Zarabiał minimum tyle co ja, często więcej, a mimo to czułam się czasem jak bankomat miłosierdzia.

Gość dffsdfasffaa
Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka,że Ty takich poznałaś nie znaczy że wszyscy,lub prawie wszyscy tacy są :P

Gość jiedwoasa
kobiety myslą o ich potrzebach a oni tylko o swoich,co to kurwa ma być???

Gość jiedwoasa
przynajmniej połowa facetów to takie pasożyty,albo seksu chcą albo sponsorki, miłość dla nich nic nie znaczy, odpowiedzialność za siebie i partnera, gówno ich to obchodzi

Gość dffsdfasffaa
jiedwoasa przynajmniej połowa facetów to takie pasożyty,albo seksu chcą albo sponsorki, miłość dla nich nic nie znaczy, odpowiedzialność za siebie i partnera, gówno ich to obchodzi W drugą stronę też to się tyczy.Bo teraz kobiety(oczywiście nie wszystkie) tylko patrzą na kasę itd.Zobacz sama ile tu tematów "szukam sponsora " :P

Gość aha i achhhh
Muszę niechętnie przyznać, podkreślam, NIECHĘTNIE, że nie wszyscy tacy są. :D

Gość ghfgfgghj,
a ja z autorką się zgodzę dużo takich śmieci niestety.

Biedny facet w ogole nie powinien miec kobiety. To wstyd przed samym soba ze nie mozna zapewnic swojej milosci wszystkiego czego potrzebuje, a jeszcze ja okradac to trzeba nie miec honoru. Jednak takie szuje sie zdarzaja.