Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Flustratów

Mam 25 lat i moło rucham.

Polecane posty

Gość Mistrz Flustratów

Mam 25 lal i niewielkie doświadczenie z kobitkami. Piszcie jaki to jestem nieudacznik i desperat. No słucham jaki to ja nieudany jestem.

Gość Kasienkaaaaaaaaaa
Idź stąd brzydalu!!!

Gość Mistrz Flustratów
staszek spod monopolowego zerowe to nie, ale jestem mało zadowolony, moi rówieśnicy mają lepiej. Muszę się wykrzyczeć.

Gość pomarszczony Szczur
to wez sie za babeczki bo chcacych sie pieprzyc kobiet jest mnustwo tylko trzeba je odkryc. chodza po ulicach, korytazach firm, sklepach itd. zagadaj poznaj jakies nowe dziewczyny. zapros na kawe. same Cie zaciagna do lozka, trzeba trafic na taka kobiete, kotra lubi seks. ponadto musisz wpasc jej w oko :> zadbaj o to,zebys sie podobal pieknym, nieznajaomum kobietom pozdro.

Gość Mistrz Flustratów
pomarszczony Szczur puki co trafiam na takie co to chcą nie wiadomo czego. Moi znajomi mają różne ciekawe przeżycia erotyczne a ja trafiam na same zakochańce lub interesowne wyrachowane zołzy. Z jednymi i drugimi nie mam nic wspólnego. Gdyby nie dowody innych osób to bym nie uwierzył, że są dziewczyny, którym zależy na samym seksie.

Gość pomarszczony Szczur
powiem tak sa ale z takimi tzreba tzrymac dystans. nie mozesz za duzo czasu z nimi spedzac bo to prowadzi do jednego.... taki rodzaj relacji powinien opierac sie tylko na seksie...

Gość Mistrz Flustratów
staszek spod monopolowego, pierwszego niestety nie posiadam, choć pracuje jak ten głupi osioł. Drugie posiadam ale nie mam tego powyższego by to rozwijać. Trochę mnie rozszyfrowałeś staszek, te pierwsze to właśnie powód moich wszelkich niepowodzeń. Ale cóż kobiety to materialistki i nic tego nie zmieni.

otoz to,chocbys wydal nie wiem ile kasy to nigdy nie masz 100% pewnosci ze opierdoli ci pale,a jak pojdziesz do dziwki wyciagniesz 100 zeta i masz 100% pewnosc ze opierdoli ci loda na wyjsciowo:)

Gość ferdexs to dziwek!!!
Wkłada w usta pełne poprzednika!

no właśnie problem jest w tym, że masz w dupie. To bardzo miłe. Ja bardzo chciałabym normalny związek a ciągle trafiam na palantów którzy chcą tylko seksu. To jest emocjonalnie odzierające, to zabiera poczucie bezpieczenstwa i wiare w ludzi. Problemem jest też to, że nie można spotkać kogoś kto chce związku, kto chce być przy tobie.

ale dziewczynko, ja nie mam zamiaru wykorzystywać kobiet, mówić że kocham a tylko je dupczyć. jeśli kobieta będzie chciała seksu, to nie odmowie, ale tylko jeśli będzie tego chciała, nie wliczając w to uczuć. a po za tym bez tego da się żyć, seks nie jest dla mnie priorytetem w życiu

Gość disel
bo jak lata za wami facet z prawdziwego zdarzenia,to wtedy wyibieracie palanta.Przyszedl czas na odwet.Raz gora dw ajak dobrze ciagnie i kopa w dupe.