Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czas by się zbudzić

!!! LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ !!!

Polecane posty

Gość Czas by się zbudzić

To co się teraz dzieje z całym światem to nic w porównaniu z tym co ma nadejść. Kryzys to ściema elity bankierskiej, która rządzi światem a premierzy i prezydenci są w ich kieszeni i dlatego taki Tusk ma gdzieś Polaków, jego rola polega na tym by zadłużyć jak najbardziej Polskę. Sami widzicie, że mimo coraz większych cięć i "oszczędności" polegających na okradaniu was dług i tak rośnie i nigdy go nie zatrzymamy, ponieważ tak został zaprojektowany system, że długu nie da się spłacić ! Nie ma możliwości , ponieważ pieniądze na spłatę długu nie istnieją. Dla Was to Matrix ale już odczuwacie na własnej skórze ten Matrix a w tym roku odczujecie jeszcze bardziej kiedy wszystko podrożeje o ponad 50% http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Olbrzymie-podwyzki-cen-w-2011-roku-nawet-o-50-proc,wid,13141351,wiadomosc.html A kiedy zaczną obowiązywać limity CO2 w Polsce podwyżki będą jeszcze większe ! Nie myślcie , że wasze pensje wzrosną, o nie! Zadajcie sobie sami pytanie po co jest taka nauka jak Ekonomia i tylu naukowców profesorów, którzy nie zdołali przewidzieć kryzysu ? Wyłączcie TV, która zajmuje was pierdołami typu Taniec z Gwiazdami i debilnymi serialikami zacznijcie myśleć bo tu o Was chodzi i waszą przyszłość, ludzie którzy za tym wszystkim stoją hodują was jak bydło i poderżną wam gardło kiedy nadejdzie na to pora a wierzcie mi , że ta pora zbliża się bardzo szybko. Wejdzcie na tą witrynę i sami się przekonajcie czy zwariowałem http://www.poznajprawde.prv.pl

"Wejdzcie na tą witrynę i sami się przekonajcie czy zwariowałem" Obawiam się, że nie ma takiej potrzeby :classic_cool:

Gość Czas by się zbudzić
Zobaczymy jak ci bedzie do smiechu w tym roku kiedy dojdzie do zamachu terrorystycznego w USA o wiele wiekszego niz WTC. Lepiej dodaj ten temat do ulubionych bo za pare miesięcy będziesz go panicznie szukał 🖐️

No obudziłem się po szóstej rano, teraz przeczytałem sobie ten topik i chce mi się spać. :P

Gość katekate....
dobrze gadasz, lecz nikt cie nie wyslucha bo nikt nie chce w to wierzyc.... a o co chodzi z tym zamachem? co nowego?

Gość wy tam sie znacie!
💤

Gość passakola
myślę, że masz rację, przyjdzie bieda i nędza

znowu ty :O wczoraj byl topik "ludzie pamiętajcie sie" idź glosic te farmazony gdziekolwiek,tylko nie tu ... tylko pewnie juz nikt cie sluchac nie chce ...

Gość yuyuy65uyuyuuyuyu,..,
racja racja. bezmyslna rasa robotow z wypranymi mozgami... nie ma co uswiadamiac bandy kretynow :/ wiem cos o tym... beda tylko wysmiewac

wiem o tym ale zaczynam tego zalowac.Malo ludzi zwraca na to uwage wiec niewiele mozemy zrobic ;/ cieszmy sie tym co mamy - póki jeszcze to mamy.

Gość Gamonie jestescie
zajeebista stronka, swietne filmy wciagające ale debile wolą oglądać wymyslone serialiki typu brzydula lub w11.

autor ma racje ludziom wciska sie kity, a oni to łykają. U nas nigdy nie dojdzie do tego co w Egipcie, bo Polacy nie8 potrafia sie zjednoczyc, beda przed drugim udawali, ze oplywaja w luksusy, a nie beda mieli co do garnka wlozyc, ale przeciez trzeba sie lansowac ehhh....nigdy nie bedzie dobrze w tym kraju. A z tymi serialami to rzeczywiście racja, robią niektórym pranie mózgu i nie mają pojęcia o rzeczywistości

Gość gorzej jak zafcznie sie wojna
wtedy twoja matke ruscy wydymaja na twoich oczach a pozniej utna ci łeb piłą łańcuchową żeby podziwiać jak twoje ciało tańczy break dance imbecylu.

Gość gorzej jak zafcznie sie wojna
to bylo do ptaska nastroszonego, nienawidze takich kretynów.

Gość Czas by się zbudzić
nie śpijcie kurwa jak tusk robi na was kupe PIS to zbawienie!!!

Gość Czas by się zbudzić
ktos sie podszywa, żadne zbawienie, Ani PIS ani PO ani sld i psl jeśli już to może Korwin i jego partia by coś zmieniła.

Gość Ostrożna i rozsądna polka
no dobra już wiemy że lecimy po równi pochyłej !!!!!!!!! ale co możemy zrobić my ciemne masy nawet jak co nieco wiemy że źle się dzieje nie ma złotego środka i tak zrobią z nami co chcą napisz lepiej kiedy ten poważny kryzys nadejdzie bo mam w banku kasę a jak kraj zbankrutuje to banki będą niewypłacalne i nie wiem kiedy w skarpetę włożyć

Gość korwinn??????
ten idiota oglądałem kiedyś:d:d:d: na YouTube jak tłumaczył ze gdy lodowce się stopią to poziom wody w oceanie światowym się nie podniesie, co za idiota według niego lód ma taka samą objętość co woda,może i nie najlepszy przykład ale brak wiedzy u tego pana jest kompromitujący to są bajki dla kretynów

Gość specjalista ekonomista
nawet operacja cyckow podrozala niedobry ten tusk

20:11 [zgłoś do usunięcia] korwinn?????? ten idiota oglądałem kiedyś:d:d:d: na YouTube jak tłumaczył ze gdy lodowce się stopią to poziom wody w oceanie światowym się nie podniesie, co za idiota według niego lód ma taka samą objętość co woda,może i nie najlepszy przykład ale brak wiedzy u tego pana jest kompromitujący to są bajki dla kretynów } Nie widziałem tego wykładu Mikkego. Natomiast naukowcy grożą że jeśli nie zmniejszy się emisji różnych substancji do atmosfery to temperatura na biegunach skoczy o JEDEN stopień, wciągu iluś tam lat. :D No i co z tego? Na Antarktydzie { Średnia roczna temperatura wynosi 55,6 stopnia Celsjusza. } Skacze do góry o jeden stopień topią się lody? :D