Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie nie nie moge juz

dajcie mi cos wsparcia

Polecane posty

Cholera:( nie moge sobie juz dac rady... Ta choroba, te mysli.. obsesja. Sprawa wyglada tak, katorznicza dieta... efekty.. potem ataki głodu... wymioty.. dieta katowanie sie, strach przed byciem grubą, potem obzarstwo i placz... ze jestem gruba.. I tak w koło.. od 7 lat.teraz etap-obzarstwo-kg idda do gory... placz..lament... NIe chce tak zyc.. ale to jest silniejsze

Gość ojejujeju.......
Bulimia. To się leczy.

Gość orz tam
wez no..ej:) Olej choorbe 🌻MAsz kwiatek :)

Gość Karolyne...
Sa to bardzo intensywne efekty i objawy bulimii polecam sychologa kóry dpecjalizyje się z tego typu zanurzeniach...

ale... ale ja juz korzystalam z porad psychologa.. wiem ze to b.... ja sie juz z tym pogodzilam... chodzi o to ze ja juz psychicznie nie moge... nie moge zniesc tego stanu.. kiedy czuje sie jak pasztet wielki... tych dni kiedy jestem po napadzie, czuje wtedy ze jedyne czego chce to juz tego nie przezywac.. ;(

Gość Karolyne...
pomyśl o tym, ze wsyztski osoby które sie tu wypowiadają totalnie cie nei znają ale w jakiś sposób zalezy im an tobie, bo chca ci pomóc, skoro nam na tobie zalezy a cie nei znamy to pomysl o swoich bliskich - jak bardz im musi zależeć :D więc uświadom sobie, ze śa ludzi dla kórych zawsze jestes wpsanaiął :)