Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwww

ładna torebka? Kupić ja?

Polecane posty

Gość wqwww
a jak myslicie bedzie duza? bo nie chce bardzo duzej, raczej zalezaloby mi na takiej mniejszej torebce

Gość wqwww
up

Gość wqwww
w

Gość ropucha m.
skoro masz wymiary to co sie glupio pytasz ? i tak wszyscy wiedza ze reklamujesz swoja aukcje

Gość wqwww
nie reklamuje niczego :O

Gość blondynka22222
ladna. i ma fajny ksztalt, jest sztywna, wszedzie polozysz, postawisz...a nie taki worek. do tego naprawde wyglada tak kobieco i slodko:)

Gość mariaszka20
baaaaardzo infantylna

Gość wqwww
zastanawiam się nad jej kupnem :P podoba mi sie wlasnie to ze jest twarda, a nie jest workiem :) i tak kokarda :D mam szary płaszcz na zimę i szare buty, chyba będzie pasowała do całości ?

Gość Po pierwsze jest okropna
Nawet na tym zdjęciu widać, że ta pseudoskóra to najgorszej jakości plastik :O Po drugie- w opisie aukcji jest info, że jest bezowa, a Ty chcesz kupować do szarego płaszcza? No ale czytac nie umiesz to pewnie kolorów tez nie odrózniasz :O a i jakośc jest Ci obojetna :O

Gość ladna sama bym kupila
reklamujesz swoja aukcje?

Gość wqwww
a czego mam wymagać od torebki za 46 zł idiotko? :D jakby zależało mi na dobrej jakości to poszłabym do sklepu z torebkami z prawdziwej skóry za którą dałabym 1000 zł a nie 46 ;) I to jest moja sprawa czy będzie pasowała do szarego płaszcza a nie TWOJA tak więc nie udzielaj się na ten temat bo widać, że na gównie się znasz :D szary pasuje praktycznie do wszystkiego, najwidoczniej jesteś kiepska w dobieraniu kolorów i dodatków :) Czytać umiem, w porównaniu do Ciebie. A teraz wypierdalalj :classic_cool:

Gość Agentka csi
nie kupuj to badziewie, atmosphere??! plastikowa, kiepsko uszyta i az zalatuje bazarem, ale chyba ze w takich gustujesz.