Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjfhgftjugy

DYREKTORE MATMA HELP

Polecane posty

Gość Jaśminka 19 :)
Dyrektore??? :( napisz czy odczuwasz moją miłośc?:(

Gość pracowity żuczek
dyrektore wspolczuje ci ze twoj wnuk jest musztardą :O

ale ja Cie już tyle czasu kocham:( podaj mi chociaż swoją płec:( jak chcesz odejde od mojego chłopaka dla Ciebie:(

dyrektore dyktatore witamy wielce szanownego dyktatore [ witam rodzinkę ja też :classic_cool:

http://forum.o2.pl/emotikony.php macie i wyżyjcie się twórczo :classic_cool: "dyrektore pracowity żuczek dyrektore wspolczuje ci ze twoj wnuk jest musztardą rodziny się nie wybiera " no ale brat bliźniak udał Ci się zaskakująco dobrze, musisz przyznać :D jesteśmy Mroczkami kafeterii. :classic_cool:

dla mnie jest Ideałam:( czemu On mnie nie chce:( DYREKTORE!!!!!!! czemu nie chcesz mej miłości?????

Właśnie smaruję kanapeczki... Maczo nie smaruje kanapeczek, maczo patrzy, a kanapeczki same się smarują. :D :D

Wspomnijmy stare czasy, gdy byłem jedynie cichym podszywem oraz nieśmiałym podglądaczem twórczości kafeteryjej Dyrektore: "nie chcem wyjść na blacharę. Mam maturę i się szanuję" :D :classic_cool:

Wie,że Cie kocham... Kocham i Jego i Ciebie:( jestem ładna i mądra... nie chcesz mnie?:(

Gość hepi pieluszi
dyrektore wszystkiego najlepszego zokazji imienin dzisiaj.

idę już spac:( jutro rano wstaje:) Dyrektore napisz mi coś mądrego na dobranoc, proszęęęęę, inaczej nie zasną:)

dobra powiem ci cos madrego.... Andre Geim i Konstantin Novoselov z Uniwersytetu w Manchesterze otrzymali tegoroczną Nagrodę Nobla z dziedziny fizyki za odkrycie niezwykłego materiału o nazwie grafen. W 2000 roku Andre Geim zdobył jednak inną nagrodę - antynobla ( Nogroda Ig Nobla ) za eksperyment z lewitacją diamagnetyczną (latająca żaba). a teraz dobranoc 🖐️

>>>idę już spac jutro rano wstaje Dyrektore napisz mi coś mądrego na dobranoc, proszęęęęę, inaczej nie zasną Dyrektore i coś mądrego... :D

dziękuje za mądrosc , która mi przekazłes. Kocham Cie❤️. Paaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ❤️ ❤️

Gość bawidamek i oszołom zzzz
Ciebie kolego bawidamek na kobiecym forummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oszołomiony ilością agresji oraz żartów ze strony forum Kafeterii zmuszony jestem wystosować pewne przemówienie zaadresowane bezpośrednio do samego miłościwi panującego nam Dyrektore. W dobie chamstwa i podszywów jesteś nadzieją na lepsze jutro. Jako najlepsza ćwiartka z nas czterech reprezentujesz sobą postawę, której wielu mogłoby Ci pozazdrościć. Uczynny, sympatyczny, spokojny i na poziomie. Jeszcze nigdy nie zauważyłem, byś był dla kogoś niemiły lub po prostu kogokolwiek uraził. Dostępny na forum bardzo często, służysz zarówno pomocą, jak i samą rozmową. Dla nas, Reszty Kafeterii, możesz być wzorem do naśladowania. :) 🌼 Ave Dyrektore :classic_cool: (Pisane na seryjo pod wypływem ulgi und radości wynikającej z sukcesywnego wypróżnienia się ❤️).

>>na kafe rzadko się pisze mądre rzeczy...zwyczaj tak nie nakazuje Maczo nie podlega nakazom. Maczo sam wydaje rozkazy, cipko. :D