Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vichy26

zauroczona chłopakiem z pracy

Polecane posty

Gość vichy26

Mam 26 lat, od ponad roku jestem sama (wcześniej kilkuletni związek). Pracuję w firmie produkcyjnej stanowisko niby biurowe, ale bardzo dużo przebywam "na produkcji". Pracuje tam jeden chłopak.. nie wiem co on w sobie takiego ma, bo w sumie nie jest modelem, być może dla kogoś innego jest zwykły/przeciętny, ale dla mnie jest po prostu ideałem (mówię oczywiście o wyglądzie). Niestety nie znam go w ogóle nie współpracuję z obszarem, gdzie on pracuje, ale często się widujemy, on zerka na mnie, ja na niego.. nie wiem co zrobić, jak to pociągnąć, żeby może jakoś go poznać. Zauroczyłam się nim jak nastolatka.. wypatrzyłam już, że nie ma obrączki :) Jestem zbyt nieśmiała, żeby podejść do niego i tak po prostu zagadać, on myślę że nawet jak by chciał to też miał by problemy, bo na hali 500 osób, więc dziwnie by to wyglądało... Choć z drugiej strony inny pracownik kiedyś próbował się ze mną umówić, i udało mu się "wyczaić" dobry moment, więc podobno dla chcącego nic trudnego.

Gość antytarocistka
sama wyczaj :)

Gość kierowniczka :)
Wyczaić bym mogła, tylko chyba jestem zbyt nieśmiała, żeby do niego zagadać. Poza tym co miałabym mu powiedzieć? "Chcesz się ze mną umówić?" Jeśli już jakimś cudem bym się odważyła, a on by nie chciał to jakieś 1000 osób w firmie miałoby o czym plotkować i z czego się śmiać. Zdaję sobie sprawę, że i on mógłby się tego samego obawiać...

Gość podnosicielka
podnosze