Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzych90

Czy taki facet ma szanse na znalezienie drugiej połówki?

Polecane posty

Gość krzych90

Znam faceta, który ma 21 i nigdy nie był w żadnym związku i pewnie nigdy nie będzie tak jak jego trzydziestoparoletni starszy brat! Obydwaj mają podobne charaktery i poglądy! Jeśli chodzi o tego młodszego to jest poukładany do granic możliwości. Ciuchy w szafie w kostce i posegregowane, każdą rzecz robi w 100% dokładnie, na biurku taki porządek jak u pedanta, uczył się dobrze i teraz pracuje bez zastrzeżeń. Nie raz się kłóci, ale nie jest mściwym awanturnikiem. Czasami tylko przeklnie, ogólnie jest spokojny. Na imprezy nie lubi chodzić, nawet wesela go nudzą i przerażają - tak mi przynajmniej powiedział! Dziewczyny mają go za frajera, ale gość ma dość dużo zainteresowań i nie jest jakimś mrukiem. Żali się, że go żadna nie chce, bo mu niby wytykają jego powyższe cechy jako złe! Jak go widzę zadumanego to bym gościowi pomógł tylko kurde jak? W tych czasach laski nie znajdzie, przynajmniej ja nigdy nie spotkałem takiej co by była na równi z nim. Dupę z domu rzadko rusza to tym bardziej nic nie wyłapie! Przeczytał niedawno w horoskopie, że jego wśród jego znaku jest najwięcej starych kawalerów i się teraz będzie tym chłp tyrał, a ma dopiero 21 lat. Chce pomóc kumplowi, bo jest w porządku i przyznam, że cięzko coś z niego wyciągnąć na ten temat. Znam go od podstawówki i wiem co mówię. Co myślicie? Da się go jeszcze zreformować?

Gość kikirikikuku
Myślę, że się da, tylko musi zacząć poznawać ludzi i wychodzić z domu. Na pewno nie jednej dziewczynie by się spodobał. Mało w tych czasach normalnych facetów, oczytanych i ambitnych, chociaż pedantyzmu bym nie zniosła, zwłaszcza jakby mi wytykał, że coś gdzies zostawiłam ,gdzie nie jest tego miejsce, ale to może dlatego, że jestem bałaganiara :P Musisz go wyciągać na piwo do znajomych, nie koniecznie na imprezy bo nie każdy się na nie nadaje. Chociaż to zależy jakiej muzyki słucha, może jakbyś znalazł klub z muzyką której słłucha to i by wylazł. Ale musi się najzwyczajniej w świecie wyluzować bo bez tego to ani rusz, żadna dziewczyna nie będzie go rozpracowywać srubka po śrubce, bo niesety w tradycji to rola mężczyzn i dziewczyny mają to uwalaone w głowie niestety ;)

Gość a mi szkoda
na kafe to zaraz Ci napiszą, że dziewczyny lecą tylko na chamów i taki "spokojny" nie ma szans :) a to nieprawda :) problemem może być to, czy jak jest taki "poukładany" to byłby gotowy na to, żeby wprowadzić w życie trochę "zawirowań", które się z kobietami, miłością, zauroczeniami wiążą? fajnie byłoby jakby znalazł sobie jakieś zainteresowania związane z wychodzeniem w świat - niekoniecznie chlanie i imprezowanie, ale choćby jakieś wędrówki po górach (a na szlakach pełno dziewczyn;) ); jak jest jakiś religijny - to do jakiejś oazy, duszpasterstwa, itd - tam pełno cichych, spokojnych lasek, które przy takim poukładanym gościu mogłyby czuć się fajnie :)

Gość pracuje_na_kasie_w_real
ta napewno jakby miał kase to odrazu by sie jakaś znalazła bo kobiety lecą tylko na kase mnie żadna nie chce bo kasuje w realu, zarabiam marne grosze, ale takie czasy to zawsze coś, ale lepiej siedzieć w domu i narzekać

z opisu wynika że Twój kolega jest świetnym facetam. mój chłopak jest podobny, też taki poukładany, spokojny, związek z nim to sama przyjemnośc. i też znalazł pierwszą dziewczynę w wieku 21 lat. (i to właśnie je jestem) tak że nie ma się czym załamywac. powiedz mu że może ciężko mu znaleźc dziewczynę, ale za to jak już jakąś znajdzie to będzie super związek (pod warunkiem że ona też będzie na odpowiedznim poziomie i go doceni)

Gość krzych90
Nie piszę o sobie! Ja to na brak zainteresowania nie narzekam, a to, że w tej chwili też nikogo nie mam wynika z mojego przebierania w towarze! Dwie miałem i mi nie pasowały, ale bynajmniej było ciekawie. Tylko jak spojrzę na kumpla to mnie szlak trafia! Coś jakiś altruistyczny dla niego się zrobiłem!

Gość jak nie piszesz o sobie to sie
odczep od tego faceta. niech zyje jak chce.

Gość kikirikikuku
Wez załamują mnie komentarze chłopaków którzy piszą, że nie mają dziewczyny bo pracują na kasie albo nie mają pracy i są biedni. Nie wie w jakim środowisku ty sie obracasz i jakich masz znajomych, to poprostu przekracza moje postrzeganie świata, muisz być tepym dresem który marzy o tepej dziewczynie z sunrise w rozwej mini tipsach i opalonej bez względu na pore roku. Takie dziewczyny lecą na kasę w wiekszosci i takiej nie znajdziesz . ja jestem normalną seksowna dziewczyna. studiuje i mam chlopaka bez pracy i wcale mi to nie przeszkadza. motywuje go żeby cos znalzal a wiem ze znajdzie jego sytuacja materialna jest bardzo nie ciekawa ale w ogole o tym nie mysle. Radzę ci zmien towarzystwo i najlpiej cale srodowisko jak zyjesz w takim jebnietym swiecie!!!

Gość jak mozna tak na chama
wlazic komus z butami w zyciorys?

Gość tyhjsrjyus
tzn spod jakiego znaku jest?

Gość niektórzy mają taką mentalność
że się do innych wtrącają. Zwłaszcza jak ci drudzy im w kółko marudzą i narzekają.

Gość jak mozna tak na chama
to mu powiedz ze to jego zycie , wtedy nie bedzie marudzic.

Gość krzych90
On jest z września - Panna. Nie piszcie mi, że jestem pojebany, bo chę pomóc zamartwiającemu się bez powodu kumplowi!

Gość najlepiej pomozez jak sie od
niego odpierdolisz

Gość -Lenkaa-
Spokojnie, znajdzie. Niejeden chlor i gnojek znalazl, czemu on mialby nie znalezc.