Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1989yhyhyh

zostawił dla innej ale chcial wrocic i wrocilam-jest tu taka sama glupia jak ja?

Polecane posty

Gość zalamana1989yhyhyh

bylismy razem bardzo bardzo dlugo... okolo 6 lat kilka miesiecy temu zostawil mnie dla innej byl z nia miesiac moze dwa.. i blagal mnie o ostatnia szanse, powiedzial ze kocha tylko mnie ze nigdy juz nie popelni takiego bledu ze to bylo straszne ze mylil sie i mowil do niej moim imieniem czasami ze porownywal wszystko to co ona robila do tego jak ja to robilam ze siedzial u niej i zadawal sobie w myslach pytanie,, Boze kochany co ja tu robie'' i ze myslal o mnie. Prosil mnie o ostatnia szanse okolo miesiaca meczyl mnie telefonami i wszystkim sledzil mnie chcial pogadac blagal zebym do niego wrocila i ja glupia sie zgodzilam.. pokazal mi jej zdjecie ktore ona mu dala podarlismy je razem i jeszcze napisalam do niej na nk zeby dala mu sw spokoj bo wrocilismy do siebie i ona zadzwonila do niego spytac czy to dlatego chcial sie z nia rozstac kilka dni temu on powiedzial ze tak i od tamtej pory ona sie podobno juz nie odzywa nie wiem czy mam mu wierzyc? ciagle czuje ze znowu mnie z nia zdradzi juz mi odbija sa tu takie dziewczyny co tez wrocily do chlopaka ktory zostawil was dla innej ;(

miesiąc błagał Cie byś wróciłą a zerwał kilka dni temu? huj i cwaniak nie ufaj mu

Gość a co on robi żebyś znów mu
zaufała? jak pojedzie do szkoły do jej miasta to znów ma zamiar się z nią spotkać?

z Tobą było mu lepiej, wygodniej niż z tamtą, ale nie kocha Cie. Gdyby mu na Tobie zależało to w momencie gdy zrozumiał swój błąd zerwałby i prosił o przebaczenei, a nie zostawiał sobie alternatywę i był z tamtą , bo nie wwidomo czy wrócisz

Gość zalamana1989yhyhyh
macie racje .. jutro to zakoncze bo nie chce mi sie denerwowac na noc albo mam tera ztaki plan zeby sie na nim zemscic i teraz ja robic go w bambuko zdradzac z innymi sie spotykac oszukiwac i zeby za jakis czas sie dowiedzial i poczul tak jak ja sie czulam!

Gość joi bt
no dobrze, noby sobie wszystko wyjaśniliście, ale jak on teraz się zachowuje? Ukrywa telefon, znika? Nadskakuje Tobie?

Gość a ja miałam takiego męża
załamana-> zrób tak jak planujesz bo facetom nie daje się drugiej szansy, myślą tylko tym co mają między nogami i parkują tam gdzie mają większe korzyści :( Nie daj się zwieść, zdrada nie wróży żadnej miłości a powrót zdradzacza na ogół wiąże się z jego wyrachowaniem lub koszem od kochanki :(

Gość zalamana1989yhyhyh
zmienil sie nadskakuje mi i boi sie ze znowu nie ebde sie miesiac odzywala i ze zmienie nr.. stara sie i ciagle gada zebysmy razem zamieszkali wynajeli mieszkanie sama nie wiem.. jakis inny jest taki jak by troche zrozumial co stracil.. jest czuly i gada ze ma tamta w dupie gada mi na nia ze przyznaje ze jest ladna ale wyglad to nie wszytko ze taki pustak ze nie mial z nia o czym gadac .. co do telefonu wlasnie niby nie chowa ale widze ze jak dostanie smsa i slysze ze mu tel wibruje to sam patrzy tak jak by sie bal ze ona cos bedzie pisala i ja bede zla chociaz mnie zapewnia ze nic nie pisze ale nie wiem..;/ codziennie sobie mysle ze zle zrobilam wracajac do niego bo ciagle go o cos podejrzewam poprostu mu nie ufam i tyle i mnie to meczy..;/

Gość zalamana1989yhyhyh
on z nia tylko pisal smsy gadal i spotkal sie kilka razy nie wiem czy sie nawet calowali bo czytalam kiedys smsa od niej ;,, ty ciagle myslicz o Monice bo ty sie nawet ze mna calowac nie chcesz'' wiec nie wiem a co do sexu odpada napewno nic nie robili tego jestem pewna na 100% bo ona to gowniara taka .. ale chcila bym go teraz ja troche zrobic w bambuko zeby dostal za swoje myslicie ze to dobry plan?

Gość nie chce mi sie logowac dzis
Jelsi go kochasz to daj mu szanse.. kazdy robi glupoty :) Jedyne co jest zastanawiajace ze dopiero zerwal z nia kilka dni temu mimo ze staral sie o Ciebie juz duzo wczesniej ..

Gość joi bt
zostawił Cię dla innej ale pamiętam z Twojego innego tematu, ze on miał do Ciebie pretensje, że ukrywasz Wasz związek przed rodzicami a tamtej rodzice go lubią i inne takie. Nie pochwalam zdrady to oczywiste, ale moge zrozumieć,że prze to ukrywanie to chłopak mógł naprawdę mieć dosyć. Skoro czytałaś takiego sms-a od niej to może rzeczywiście było tak, ze on chciał o Tobie zapomnieć, chciał się czuć akceptowany, bezwarunkowo kochany. Od Ciebie tego nie dostał. Zastanawia mnie tylko ten sylwester. Spędził go z nią? Do Ciebie nawet się nie odezwał...

Gość zalamana1989yhyhyh
wiec tak- sylwester nie spedzil z nia ona byla gdzies tam u siebie u babki swojej u kolezanek a on byl w domu ogladal sylwester z polsatem i o 2 poszedl spac to jest pewne i mam na to dowody ale zbyt duzo pisania na ten temat wazne ze to pewne, a co do tego zerwania z nia to on z nia nigdy nie byl tak ze sa razem ze sie jej pytal czy bedziemy razem itp poprostu krecil z nia ale chcial to zakonczyc i to ze kilka dni temu jej powiedzial to dlatego bo jak to on mowi; wie ze to jest jego wina bo zawrocil jej w glowie narobil nadzieji i szkoda mu jej troche ona jest duzo mlodsza ma 17 lat on 23.. i poprostu jej powiedzial zeby jzu nigdy nie pisala i sie nie odzywala bo wrocil do mnie to o to chodzilo.

Gość pssssssssssssssssst
Dziewczyno! Musisz go obserwowac,jego zachowanie,analizowac slowa. Nic "na goraco".To wymaga czasu. Nie goraczkuj sie. Musisz byc ogledna. Przypuszczam,ze go kochasz skoro wrocilas. Wez cos na uspokojenie. Serce Ci podpowie co masz robic. Nasze rady tylko Ci zagmatwiaja glowe. Nie jestes glupia a milosc jest slepa.

nie usprawiedliwiaj go, bądź zdystansowana i kryttyczna, możesz dać szansę, ale nie od razu wybaczac tylko dac szansę udowodnić

Gość zalamana1989yhyhyh
wiem wiem wiem.. macie racje ale ja mam takie napady ze jak mnie najdzie ze mnie tak potraktowal to go nie nawidze i chciala bym go zalatwic tak jak on mnie zalatwil....