Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhhrhrfyrh załamana

jak zakończyć toksyczny związek

Polecane posty

jestem z facetem 2 i pół roku , nasze relacje głównie opierają sie na kłótniach ale oboje usilnie twierdzimy ze jednak sie kochamy po kazdej kłótni jest to samo obiecuje sobie już koniec że nie napisze nie zadzwonie , ale jest to samo albo on albo ja znów zaczyna przepraszać ;(

Gość kololoa
aaaaa mam to samo!!!!!!!!!!! chce odejsc ale zawsze dam sie przekonac, ze bedzie dobrze i ze ostatni raz :( jak miec w sobie tyle sily?!

strasznie się męczę już nie chce dochodzić czyja wina bo moim zdaniem mam sobie do zarzucenia tylko przesadną zazdrość , a on to właśnie wykorzystuje nie dostrzega swoich błędów całą winę zwala na mnie ;(

Gość dfdsfgfd
ale wy głupiutkie jesteście dziewczyny koniec to koniec po co się błaźnić przed facetem i idiotke z siebie robić

pomożecie;(

widze ze jednak nie...

Gość kololoa
moj na mnie t6ez zrzuca wine a potrafi tak nagiac fakty, ze wychodze na wariatke i histeryczke! nie blaznie sie przed nim tylko nie umiem odejsc....

dziewczyny potrzebuje waszej rady. jestem w toksycznym zwiazku z facetem od prawie roku,jest 9 lat starszy ode mnie i ma przeszlosc dziecko i byla zone. coraz czesciej robi sie bardzo agresywny,zaczynam sie go bac. wmawia mi ze nie jestesmy razem a za kazdym razem jak probuje od niego odejsc grozi mi,przezniego stracilam kontakt z rodzina i przyjaciolmi.zabiera mi wszystkie pieniadze,jezdzi moim samochodem i caly czas pali ziolo. nie wiem co mam zrobic,przez niego czuje sie nieatrakcyjna i wydaje mi sie ze juz nigdy nikt inny sie mna nie zainteresuje bo nie jestem tego warta.mam juz dosyc takiego zycia i chwilami poprostu czuje ze najlepiej bylo by odebrac sobie zycie bo tak naprawde to juz mi nic nie zostalo.nie mam pieniedzy,rodziny,przyjaciol ani nikogo zebym mogla o tym pogadac. prosze was doradzcie mi cos bo ja juz naprawde nie daje rady