Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.m123213123

co sądzicie o moim wierszu?

Polecane posty

Gość ania.m123213123

Kwiat Kiełkowanie Rozkwitanie Pragnienie bycia różą Choć nie każdy kwiat nim jest Pragnienie Choć czasem jest susza Skrzętne chowanie platków Aby nie zniszczyła ich ulewa Czasem ból bycia porzuconym Przez pszczoly i motyle Pragnienie podarowania życia Innym kwiatom Choć nie zawsze jest to możliwe A jeśli jest to czasem rozkwitaja na Innych łąkach Wreszcie marszczenie się, wiednięcie platków Które powinny opasc z honorem Kobieto musisz byc mężczyzną

Gość ania.m123213123
tylko szczerze ;) co mozna by bylo w nim zmienić? w ogóle pomysł jest dobry? jak wam sie podoba zakonczenie?

Gość psssssssssssssst
wierszokletka

Gość Marta poetka
Mi się bardzo podoba, szczegolnie elementy falliczne. Brawo :)

Gość ania.m123213123
bo ja mysle np ,że zbyt łatwo się w nim wszystkiego domyśleć.. chcialabym wreszcie napisać jakiś wiersz krotki,przewrotny ,i z zaskoczeniem na koncu..ale jakoś nie mogę takiego napisać.. może zaskoczenie na koncu umiem wymysleć czasem ,albo jakieś mądre zdanie , ale te wszytskie moje wiersze sa takie latwe do rozszyfrowania..

Gość ania.m123213123
to wstyd ,ale nawet nie wiem co to są elementy falliczne ;) ale dzięki za uznanie

Gość xaxitaaa
Zbyt łatwo się domyśleć? Ja bym tego nie powiedziała. Widzę, że nie piszesz pod kątem tego, by zrozumieli Cię inni- i bardzo dobrze. Nie ma jednego uniwersalnego sposobu na interpretowanie wiersza (chyba że w szkole- brr...), każdy odbiorca po przeczytaniu może mieć inne refleksje, bo do końca nie wiadomo, co kierowało twórcą wiersza...;) i o to chodzi! Może popracuj w taki sposób: jak napiszesz wiersz, to zestaw ze sobą ostatnią i perwszą zwrotkę. Może wyjdzie Ci coś przewrotnego , jakaś nowa konkluzja się nasunie? To taka zabawa.

sprawdź w google te elementy falliczne bo ktoś chyba sobie z Ciebie jaja robi. wiesz co to fallus? a tak ogłonie takie to strasznie... "kanciaste". ogólnie nie przepadam za wierszami, wolę prozę.

Gość andrrrr
haha żall:D

Gość ania.m123213123
wiem ,że elementy faliczne wystepują w literaturze wiec chyba to nie było robienie sobie jaj.;) ale nie wiem dokł co to jest wnecie szukalam ,ale nie znalazłam ;) no ale mniejsza z tym

Gość ania.m123213123
Własnie staram się tak pisać żeby trafiało to do szerszej grupy ludzi ,a nie tylko tych co się znają..ale ktoś kto się podobno na tym zna mnie skrytykował ,że właśnie moje wiersze są zbyt przewidywalne.. Choć z drugiej strony komus innemu kto też się zna się spodobały.. wiec sama nie wiem

nie chodzi o to czy ktoś się zna czy nie. to wszystko rzecz gustu. w Twoim wierszu brak jest płynności. przy przechodzeniu do każdej następnej linijki mam wrażenie jak bym połykała za duży kęs -.- a elementy falliczne w literaturze owszem, występują. i wyjaśnię Ci: jest to po prostu motyw penisa. następnym razem jak ktoś coś powie o Twoich wierszach powinnaś wiedziec na pewno o co chodzi zanim podziękujesz.