Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kobiety z dużym brzuchem.

Polecane posty

Mój problem może wydać się niektórym z Was błahy, jednak proszę o potraktowanie go poważnie. Jestem bardzo szczupłą osobą. Mam 170 cm wzrostu i ważę 55 kg. Nie byłoby problemu gdyby nie mój brzuch. jest jakby wycięty od innej osoby, co w połączeniu z niewielkimi piersiamy wygląda komicznie. W piersiach mam 83 cm, w brzuchu niemal 80. Wygląda on jakbym połknęła piłkę. Jednocześnie mam ładne wcięcie w talii. ten brzuch jest jakby wywalony do przodu, jak we wczesnym stadium ciąży. Rano jest mniejszy. Robiłam brzuszki, nie ma efektu. Jadłam activię, nic. Z innych partii raczej nie chcę schudnąć... Drugim problemem jest cellulit na udach, mimo, że nie są one grube. Problemy głupie, ale jak narazie to jedyne, jakie mam. ;)

Gość ja mam ....
może być tak jak mówi męska rzecz ale może być też zapalenie jelit i żołądka które się rozwija powoli, na początku są takie objawy a potem tragedia.. radze wybrać się do lekarza

trzecia to przepuklina czwarta to torbiele i jest jeszcze kilka innych jesli faktycznie ten brzuch jest taki dziwnie duży w stosunku do reszty, proponowałabym usg jamy brzusznej

Dziękuję, poza tym nie mam żadnych objawów. Gdy wstanę jest dużo, dużo mniejszy. Ruchu mam sporo - trenuję taniec. Myślałam nawet o diecie, ale raczej nie jestem do tego przekonana...

Góra.